Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu e exact ce mi-am dorit.

Da-ti si voi reply-uri, vreau sa stiu daca e bine sau nu ceea ce scriu...vreau sa stiu parerile voastre. Nu am deranjeaza daca ma criticati asa ca dati-i drumul.

Zambeste, nu te costa nimic

-Hey, ce tot spui ? Nu ai de ce sa iti ceri scuze si in plus de ce iti faci atatea griji ? Nu ai incredere in mine ? O sa te pun fata in fata cu el. O sa il privesti, o sa ii vorbesti, o sa faci tot ce vrei tu. Mi-a spus aceste vorbe si a ramas privindu-ma cu o figura optimista, dar eu inca aveam capul in jos. Nu ma puteam gandi la vorbele lui Naruto. Nu ma puteam gandi decat la fostul meu coleg de echipa. Imi doream din tot sufletul sa aiba dreptate si ceea ce spune el sa se implineasca.
-Probabil...asa va fi. am replicat scurt.
-Sakura-chan... Avea o privire serioasa, dar senina totodata.
-Da.
-Povesteste-mi visul tau ! Se ridicase si se asezase langa mine. . Am inteles ca vroia sa ma binedispuna si sa ma ajute sa-mi descarc energia negativa, vorbind cu el despre ceea ce ma nelinistea.
-Pai...nu stiu... Eu eram nesigura, poate era doar un vis absurd, poate daca i-as spune el nu ar da prea mare importanta.
-Haide, stii ca poti sa imi spui. Lasa-ma sa te ajut !
-Bine, o sa iti povestesc. Nu stiu daca a fost un vis sau o premonitie, dar un lucru e sigur : nu mi-a placut deloc. In padurea in care ne aflam am auzit un zgomot. In timp ce voi dormeati eu m-am ridicat si m-am dus sa vad cine este si era el, era Sasuke Uchiha., era chiar in fata mea. Se uita la mine cu ochii lui reci de parca ma sageta cu privirea.
-Ahh...cretinul ala ! Cum isi permita sa te faca sa suferi iar ? De parca ar stii ca vrem sa ne ducem la el...
-Asculta pana la capat si nu ma mai intrerupe ! I-am vazut Sharinganul, i-am spus pe un ton ingrijorat si soptit de parca mai era cineva care nu trebuia sa auda asta, am simtit ca era foarte puternic, poate mai puternic decat tine. Mi-a fost teama atunci cand i-am auzit sabia. Am crezut ca ma va omori si am tipat, apoi m-ai trezit tu. Vezi? De asta am eu o presimtire urata in legatura cu el. In timp ce vorbeam ochii mei erau plini de lacrimi. Obrajii mei era traversati de doua dare umede si sarate A ramas putin uimit la spusele mele, poate si trist vazandu-ma plangand si era nervos totodata pentru ca iar era vorba de el si de o suferinta provocata de Sasuke-kun.
-Sakura-chan, crede-ma, m-as duce chiar acum la el, i-as cere socoteala pentru tot ce a facut, chiar si pentru visul asta. Eu nu stiu cat de puternic e el, nu stiu ce are el de gand sa faca in viitor, dar daca ne vom intalni toti 4 nu va ezita sa se intoarca in sat. Va veni cu noi. Daca este mai puternic nu-ti face griji, il voi intrece, il voi invinge. Vom fi iarasi toti si o sa ii para rau ca a plecat. Fratele lui e mort, Orochimaru e mort, e logic ca nu ma are nici un motiv sa nu vina. Vom face misiuni impreuna. Vechea echipa 7 va fi cea mai puternica si cu totii vom invinge chiar si Akatsuki !
-Ce frumos ar fi. Naruto ai dreptate, multumesc pentru tot si iti promit ca asta este ultima data cand ma vezi plangand. Iti promit ca nu o sa mai fiu o pacoste. i-am spus toate asta plecand usor capul.
-Cine a zis ca tu esti o pacoste ? Sa nu te mai aud vorbind asa ! Haide acum vreau un zambet, vreau o privire senina si optimista.

Nu stiu cat de bine m-am descurcat, dar am zambit si m-am uitat la el calma, incercand sa-mi alung gandurile negre. La urma urmei ce puteam schimba eu ? De vazut tot il voi vedea, iar speranta este ultima care moare. Am adormit gandindu-ma la reuniunea noastra. Acum stiam ca totul va fi bine sau cel putin presupuneam ca stiam fiindca visul acela nu a putut fi sters din memoria mea oricat ar fi incercat Naruto sa ma faca sa il uit. Daca vom reusi sa primim misiunea atunci in 2 zile vom fi pe drum, ne vom indrepta spre tine, dragul meu demon.

Răspunsuri în acest subiect
Nu e exact ce mi-am dorit. - de Ramonitzz - 04-07-2009, 02:01 PM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de Ramonitzz - 06-07-2009, 01:05 AM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de Ramonitzz - 08-07-2009, 03:34 PM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de Eve. - 08-07-2009, 05:05 PM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de Sakura_night_girl - 03-08-2009, 09:45 AM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de LoveNight - 16-09-2009, 07:10 PM
RE: Nu e exact ce mi-am dorit. - de wolfkidgirl - 16-09-2009, 10:03 PM
RE: [naruto]Nu e exact ce mi-am dorit. - de Ramonitzz - 26-11-2009, 02:28 AM
RE: [naruto]Nu e exact ce mi-am dorit. - de Eve. - 26-11-2009, 07:44 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ViaÅ£a mea e frumoasã exact asa cum e ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 63 20.554 16-12-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: Daria v2

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)