08-01-2011, 11:09 PM
Ma bucur ca ma sustii Marina sh tie andreea sh ms de comentarii [ adik laude :> =)) ] Nu pot pune next-ul acum , dar pun o mica particica din capitolul urmator ... va tin in suspans [ va spun doar ca Sakura vorbeste ] ... atat am scris din cp.8 .... si in functie de parerile voastre voi pune next-ul .. ce zice-ti de ideea asta ?
:-?
Capitolul 8 : Vis alcoolic
- De ce eu ? Nuuu !! Nu ....
Lacrimile imi curg neincetat pe lenjeria alba in care imi scufundam chipul. Urletele mele de durere se auzeau pretutindeni. Da, ma durea ... Dar nu fizicul , ci sufletul. Sufeream , dupa el. Il voiam atat de mult , si nu stiam cum sa-l am. Cum sa-l cuceresc. Sau ... poate ca nu e nevoie de asta. Din moment ce nu am cum sa-l cuceresc , poate ca deja am facut-o. Poate ... Dar daca nu e asa. Atunci ce ma voi face ? Nu stiu , nu am habar de nimic acum. Nici nu gandesc eu ...
:-?
Capitolul 8 : Vis alcoolic
- De ce eu ? Nuuu !! Nu ....
Lacrimile imi curg neincetat pe lenjeria alba in care imi scufundam chipul. Urletele mele de durere se auzeau pretutindeni. Da, ma durea ... Dar nu fizicul , ci sufletul. Sufeream , dupa el. Il voiam atat de mult , si nu stiam cum sa-l am. Cum sa-l cuceresc. Sau ... poate ca nu e nevoie de asta. Din moment ce nu am cum sa-l cuceresc , poate ca deja am facut-o. Poate ... Dar daca nu e asa. Atunci ce ma voi face ? Nu stiu , nu am habar de nimic acum. Nici nu gandesc eu ...
Când eram mai mică , ai mei s-au mutat de vreo zece ori. Doar că eu am reuşit să-i găsesc de fiecare dată.