Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Noile pachete de tigari

Eu am fumat timp de doi ani si fumam in prostie cam 7 tigari pe zi chiar mai mult dar intr-o zi m-am gandit ca este ca si cum te-ai arunca de la balcon mori repede, numai ca tigarile te omoara incet dar sigur asa ca m-am lasat, nu am avut nevoie de noile poze care mi se par neconvingatoare. Oricum eu ma bucur, si nici nu mai am tendinta sa ma apuc deci am scapat din fericire...

Deci imaginile intradevar sunt fara rost! Bani cheltuiti inutil. Misa Amane are o idee excelenta cu tigarile si bautura pe cartele smile Daca va ajunge cumva ministrul anatatii sigur multi o vor injura 21 O sa zica ca e rea ca Ceausescu 21 Dar a f rau pt binele altora e un lucru bun Smile
Ceea ce pot sa mai zic eu e ca ar mai fi o idee. Incurajarea vointei, prin contracte ale ministerului sanatatii cu casele de pariuri care se intalnesc la orice colt de strada precum lantul Stanley Bet. In oras la mine sunt vreo 2 case de pariuri care apartin acestui lant de care stiu, dar poate or mai fi inca altele de care nu stiu.
Si sa zicem. Vine un fumator, face un pariu, sa zicem ca se poate abtine de la fumat x timp. Agentia de pariuri trimite fara ca concurentul sa stie, un agent supraveghetor pe urmele lui. si daca premiul va fi destul de mare, sigur va incerca sa se abtina din dorinta de a castiga. Iar agentia de pariuri sa ii zica. Ai 2 alegeri. Iti dam banii acum sau te mai poti abtine ca sa maresti miza? Si uite asa el ar putea prelungi pana nu va mai simti nevoia sa fumeze Smile

Oh..C'mon...
Fumatorul , ce face aici , fumeaza poza sau tigara din pachet ?
Banii sunt cheltuiti fara rost...nu poti oprii un fumator , numai el se poate oprii...
M-am gandit la un lucru , cum poti spune ca fumul de tigara dauneaza , daca treci in fiecare zii pe la Universitate , unde sunt la tobe(de masina ) si lucrari de iti vine sa te arunci !!!
@Bloom
NU poti !
NU ai cum sa instalezi o agentie de pariuri pt fumatori ! Incalca drepturile omului ! E ca si cum ai face rasism !

Riscand sa ma repet , va spun...fumatorul nu se poate lasa de fumat decat prin propria vointa !!!
P.S. Nu sunt fumator si nici nu cred ca o sa fiu !

EDIT :
22
ministru' sanatatii se vede ca are minte...
Cum naibii , ma umilesti daca-mi pui o poza pe pachet....
[Imagine: fdfgba0.jpg]
[Imagine: 2560139237_b2fb8f427f.jpg]

E buna ideea bloom plus ca asa ar mai creste locurire de munca 24 iti dai seama cati fumatori ar faceo? Pff really pentru bani =orice.
Dar totusi nu toata lumea merge pe la casele de pariuru (X_X nici nu am stiut ca exista aici credeam ca is doar in L;as Vegas [daca aflu ca acolo nu is :dead:])Femeile de exemplu nu le practica..
Si m-am gandit mai mult si cred ca nici ideea mea nu e asa ...buna.Se vor face tranzactii cu tigari la negru(pe ce limba am vorbit :sry: ?)
Adica se aduc tigari din alte tari (ungaria,bulgaRIA,..) asa cate sunt permise (de catre nefumatori) iar aceia le vor vinde la preturi exagerate dar tot nu vom scapa de tigari...
Deci nu exista nici un remediu.
Ce pot zice mai mult...Daca pe un fumator tigatile il imbolnavesc asa mult tigarile ganditiva la ceilalti din jur.Fumatori inspira si expira fumul tras din tigara dar noi..simpli trecatorii ce nu fumam doat il inspiram...

sau cum au zis pe site :
EFECT(efectul pictogramelor)

Fumatorii vor prefera tigarile contrafacute

Reprezentantii industriei tutunului se declara indignati de noua initiativa a ministrului sanatatii. Acestia sustin ca, desi propunerea legislativa a fost lansata spre dezbatere publica, nimeni nu i-a chemat pana acum la consultari.

„Suntem de acord ca trebuie sa-i informam pe consumatori asupra riscurilor la care se expun, dar asta nu inseamna ca vrem sa-i umilim. Pictogramele pe care vor reprezentantii Ministerului Sanatatii sa le vada pe pachetele de tigarete degradeaza atat imaginea producatorilor, cat si pe cea a consumatorilor”

22
o.o" wot

Sincer sunt penibile Smile mai bn faceau o campanie Smile nu asa ceva 3 e cea mai tamita ideie ori ce copil poate sa vada pozele si unele sunt chiar oribile dupa parerea mea .. aa si cum a spus Irisim acelea sunt cazuri extreme sunt foarte rare eu conosc 1000000000 de fumatori si nici unul nu a avut o problea asemanatoare si din pictogramele acelea nici un caz nu este nici macar 50 % din cauza tigarilor 4Smile

Fumatorii nu se vor lasa deloc. Aceasta campanie este intocmai cum ai zis tu. Da, ei asa au gandit, sa o vada orice copil, si copiii care vad asemenea imagini nu se vor apuca niciodata de fumat. In concluzie peste vreo 30 40 de ani cand se va mai stinge din natia fumatorilor, si profiturile firmelor vor scadea si fabricile de tigari se vor inchide singure una cate una. Nu eu gandesc asa, ci spun cum gandesc guvernantii. Dar vorba aceea socoteala de acasa nu se potriveste niciodata cu cea din targ. Sigur acesta campanie se va dovedi bani aruncati pe apa sambetei si o campanie esuata. Nu cred ca se po opri nici fumarii si nci cei care vor sa se apuce de fumat. Si la urma urmei fiecare face ce vrea cu viata lui si cu sanatatea lui, dar ATENTIE! Atata timp cat nu o afecteaza si pe cea a celor din jurul sau. Adica ideal pt fumat ar fi propriul apartament si ATAT!

Non-Smoking dudette...
Dar sunt inconjurata de fumatori asa ca...
anyway, faza cu pozele mi se pare:
1)Ineficienta
2)Inutila
3)Idioata
Adica inteleg scumpirea tigarilor, dar faza cu "Pictograme ale groazei". FTW?! Stiu eu o modalitate prin care i-ar putea face sa renunte. Atunci cand deschid un pachet de tigari, sa apara o holograma cu inregistrarea din "The Ring" urmata de un apel care sa zica "Daca nu renunti la fumat in 7 zile, vin dupa tine"...sa vezi cum ar renunta toata lumea. Sau, si mai bine, cand deschizi pachetul sa sara de acolo ...nush*flashback of all horror movies seen until now* cred ca daca ar iesi din pachet Freddy sau Jason ar fi suficient pt orice fumator sa se lase.Ar fi mai util decat "pictogramele idio--i mean groazei"

**Really imposible ideas, but still they would work **
[center]✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖
☆☆[Imagine: Anime_IS_Art_by_StarDragon77.gif] ☆☆
Whould you die for Haruhi?
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
[Imagine: Anime_does_not_mean_close_mind_by_k.gif]
ÛžÛžSugar!ÛžÛž
[Imagine: bcopy.png]
[[Arigatoo, Nibles!]]
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Spread the æ„› !!!
[Imagine: chibi_2490.gif]
Chibi-tan!

[Imagine: 0d33969.png]
✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖☠✖✖
Teh Bunny
[/center]

eu pur shi simplu ador pictograma cu tzigarile puse sub forma d gratii...it's my favourite! :X ...cand imi cumpar cate un pachet...rog vanzatoru dak poate sa'mi dea cu poza aia...fac colectzie d pachete d tzigari expres cu poza aia...c frumos din partea ministerului sa afisheze poze asha dragutze...infrumusetzeaza pachetu 8
c pot sa zic?.....fumez d...am uitat shi eu 21 ....sa spunem k in mod curent d vreo 2-3 ani...inainte doar mai pufaiam cate o tzigare d la preteni...acum am pachetu meu zilnic^_^....am inceput cu blackstone cu cireshe shi pot sa zic k prima oara am vazut stele verzi *_* ....tzigarile alea sunt foarte tari...destul d scumpe kt sa'mi manace bugetu ca un somalez ce primeshte o paine...shi destul d nocive kt sa ma omoare destul d repede...evident...dupa o perioada am ales unele mai accesibile shi blackstone fumez doar la intervale reduse d timp...knd am chef sa o 'fumez in fitze' ca sa zic asha....
Nu zic k e bine sa fumezi...mie mi'a scazut conditzia fizica d cand fumez...gen obosesc mult mai rau shi uneori am stari d sufocare, dar p langa asta...ptr k sunt hiperactiva shi nu pot sta locului...tzigarea e relaxare...ma ajuta sa mai elimin din energie shi frustrare shi asta e un lucru bun ptr mine^_^

In leg cu pozele...tralalala....foaie verde sticla!...asha sunt puse....knd fumezi...shi eshti dependent d tzigari...nu cred k itzi aplica conshtiintza cine shtie c lovitura dupa c vezi pozele alea...adik....fumatorii, fumeaza shtiind riscurile...duuuh.....sunt afishate p toate gardurile...sau toate pachetele k sa zic asha...dar daca fumeaza, e p riscul lui asumat...shtie ce'l ashteapta...shi totushi o face(acum vb din punctul meu d vedere). Am preteni...mai ales doi dintre ei care in fiecare zi imi tzin cate o morala...ei tzin loc conshtiintzei mele kre s'a pensionat de mult timp...shi'mi tot zic: "nu mai fuma ca'tzi afce rau!...uite tusheshti!...uite c nahspa miros!...cum potzi sa bagi asha ceva in tine?"...ai vazut c patzeshti ...uita'te p pachet!"...shi eu zic doar atat "fiecare om are propria lui libertate de a alege...if I want to smoke then I'll do it....nu e k shi cum nu shtiu riscurile...dar it's my choice". Shi ei in fiecare zi aceeashi placa...but still I love them...ptr k la urma urmei...e bine sa ai p cineva care ishi face griji ptr tine...even if they nag u all day long.
Iaaaaar ministerul ar trebui sa caute alta definitzie la poze shocante ptr k asta e expirata....p mine ma amuza pozele alea...shi indiferent cum sunt...tot o sa'mi cumpar tzigari...asta pana la 25 d ani knd am hotarat sa ma las^_6...daaar....pana atunci....sweet poison in my lungs!!!! :X
[center][Imagine: SOTW2-House.png][/center]
[center]~only God doesn't believe in...God~[/center]

[center][Imagine: 1241698538_scrubs-party.gif][/center]
[center]Trolebuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz[/center]

[center]Do you know a woman who hates herself enough to date me?[/center]

[center][Imagine: chibi_2605.gif]
Pompertziu Fulangesh, chibi-ul lui YamaMina
[/center]

Chiar daca nu fumam toti suntem fumatori pasivi. Mergem in cluburi unde se fumeaza, avem prieteni si membri ai familiei care fumeaza. Sunt fumatoare pasiva pentru ca am o multime de prieteni care fumeaza si pana nu demult si mama era fumatoare inraita, dar acum s-a lasat. Imaginile de pe pachetele de tigari nu au nici un efect. Majoritatea fumatorilor sunt constienti de pericolul care il reprezinta tigarile dar aleg sa il ignore. Pentru a te lasa cu adevarat de fumat e nevopie de multa vointa.

mie, mi se apre o irosire de bani, tata fumeaza ca idiotu' Kent, si nu-l intimideaza cu nimic. Adica, rar se ajunge sa arati chiar asa deoarece nu suntem chiar asa de prosti.
uhm stiu o faza destul de comica, emrg la un chiosc, si era acolo un tip de-si lua tigari si-i zice la vanzatoare " Dati-mi si mie cu o imagine mai draguta".
Stii nu-l socheaza pe fumator, dar socheaza pe-un copil care vede pachetul de tigari, adica sa vada gurile alea negre, etc., mi se pare ceva "macabru" pentru generatia tanara, cea de sub 8 ani, pe mine m-ar fi socat daca ar fi fost d-alea cand eram eu mica, mai mica, ma rog.
[Imagine: john5.jpg]
< Yeah, ador Nirvana >
Brian ( MM) za witch
[Imagine: omega3.jpg]
[Imagine: MMwitch.jpg]
"Contra todo Hoy BRUJERIZMO pa tí satanismo!
BRUJERIZMO! Cura joto " ( Brujeria- Brujerizmo)

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)