Hai că trec eu p-aci, dacă tot nu trece nimeni :]]
Iau şi primele poze ca să şti despre ce vorbesc, oricum în pincipiu îmi plac toate, câteva sunt chiar superbe <3
1. asta nu îmi place aşa de mult [ nu îţi fă griji, e de la mine, poze nu are nimic rău; doar că eu sunt o adeptă a naturii să zic aşa >.< ] Totuşi, dacă l-as obsesia mea pentru fotografierea naturii laoparte, poza e chiar drăguţă, şi ar fi fost şi mai şi, dacă persoanele alea două nu ar fi stat atât de în mijloc, cel puţin mie îmi dă o senzaţie cam ciudată când văd un obiect care atrage atenţia exact în mijlocul fofografie
2. e superbă
mare păcat de colţul ăla din stânga :<, dar culorile cerului sunt minunate, nici nu am ce să zic :]]
3. prima oară am crezut că sunt nişe pietre o.O dup-aia am văzut şi picioarele şi antenele, şi mi-am dat seama că sunt doi gângăcei. eu una, crede-mă, nu am mai văzut găndaci de culoarea asta o,o sunt atât de draguţi
. cred că ar fi bine să tai poza unde sunt degetele tale [ presupun ], ar arătă mai bine, şi poţi face asta şi în paint [ lol ]
4. intrebare: cum de nu ai clipit? eu de fiecare dată când încerc clipesc .cry: în rest îmi place foarte mult, mai ales că e alb-negru <3
5. ai fi făcut cea mai mare greşală dacă ai fi încercat să luminezi poza, pentru că e dea dreptul superbă
atât contrastul, cât şi culorile sunt perfecte :]
era să pun 6
, deci 1 b. cum de la tine stau toateperfecte să le faci poză? :[ fluturele ăla e atât de drăguţ <3
2 b. aici nu prea am înţeles ce vroiai să faci
cred că încercai să pozezi murele alea, nu? [ sunt mure, nu? niciodată nu am ştiut fructele de padure o,o ] oricum, imaginea e cam neclară, cred că ai mişcat aparatul
3 b. deci ţi-am spus că la tine stau toate
ochiul ăla verde al mâţei, cu iarba aia la fel de verde, e superbă combinaţia. şi poza asta e foarte reuşită <3
păi ... c-am asta ar fi :] , aştept să mai pui poze
poate ai milă şi îmi laşi şi mie un comm
:bye: