Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ne vedem? ;;)

#1
Mai oameni ^^ eu si cu Mitsukai Yoru ne-am hotarat sa iesim sambata 39 si na, am zis sa mai invitam persoane 39 ei, ce ziceti? 39 se ofera cineva voluntar? 5 speram sa avem cat mai multa companie ^^ <333 oh, am uitat sa precizez, ne intalnim in bucuresti : ) puteti sa da-ti si idei pe unde sa ne vedem ^^ deci? [ cu ocazia asta ne mai cunoastem si noi o.o ]
I'm not insulting you. I'm describing you.

#2
Owww~
Aş vrea să merg dar sâmbătă am meditaţii şi chiar nu pot T__T , voi aţi putea duminică ? Eu una sunt liberă duminică toată ziulica.
Şi ca loc de întâlnire . . . don't know, am putea să ne vedem într-un loc pe care să îl ştie mai toată lumea, dacă va mai veni lume, şi apoi să mergem la un ceai, cioclată caldă, ceva cald de băut, după cum vedeţi se cam înrăutâţeşte vremea . . .
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#3
Ok, mie imi convine si duminica si daca ma gandesc mai bine e mai convenabil si pentru mine 21 O sa vorbesc si cu Mitsu sa vad cum sta cu programu' 39 Deci, cred ca cel mai probabil mutam pe duminica ^^ loc pe care-l stie toata lumea 39 Unirii? zic ca-i destul de cunoscut 39 si na, de acolo putem sa ne ducem pe unde vrem 39 ce zici/ziceti? : )
I'm not insulting you. I'm describing you.

#4
Hmm, da dar . . . nu ştiu, Unirii e maaaaaaaare, eu una mă pierd acolo 24 Vroiam să merg la Berceni cu metroul şi m-am trezit pe la Izvor 21 oricum. . . unde mai exact la Unirii ai vrea să ne vedem ? ^^
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#5
neah o.O romana langa covrigarie 10

#6
Pai, nu ne intalnim in magazin 39 ca na, acolo ma pierd si eu 24 stii unde este Mc-ul? am utea sa ne vedem in fata acolo 39 sau stiu si eu... vrei sa ne vedem intr-un parc? 21 vi dinspre Berceni? ca tu iesi direct langa mc daca vi d-acolo 39 nu cred ca ai avea probleme 21
I'm not insulting you. I'm describing you.

#7
Nu, aş veni mai uşor cu 104, l-aş lua de la rondul de la Alba Iulia şi m-ar duce direct la Unirii, am putea să ne vedem în parcul ăla de la Unirii de lângă fântâni. [:
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#8
Si asa e bine ^^ Acum.. nu se mai ofera nimeni? T_T" c'mon 5 o sa fie bine.. zic eu 21
Well, mi-am permis sa-ti iau idu' de la profil : ) na, poate mai apar modificari intre timp, cine stie o.o

Edit: o_o ok.. mi-am luat teapa o.o
atunci, Mimi, Mitsu nu poa' sa vina duminica O_O deci 39 cum o sa facem? Smile
I'm not insulting you. I'm describing you.

#9
ala nu e IDul ei o.O

#10
Oh! Vreau si eu! Imi convine mai mult duminica, pentru ca sambetele le am ocupate mereu. So, eu una vreau sa vin daca se face duminica ^^.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)