Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii +14

#16
Da, nu îmi pasă că dau buzna aşa.
O să revin cu un edit şi un com lung la toate capitolele.
Momentan nu pot acum, am destule de învăţat. Dar diseară când vin am de spus foarte, foarte mult. Legate de cele 3 capitole dar şi de afirmaţii postate de ceilalţi - unele fiind chiar prosteşti.
Fiindcă vreau să te fac să înţelegi, deoarece tu mi-ai spus clar că eşti comfuză şi eu te voi descurca.

Revin diseară.
-------------------

So uite-mă aici. Mreeeow!! >:3
Cum am mai spus, vreau să vă lămuresc aproape pe toţi.
Nu ştiu dacă este off-topic, dar mă voi scrie sub semnul lui de exclamare.
----------------->> Off Topic: * Ce dacă are cun capitol kilometric? De ce spuneţi că vă este lene?
Am să răspund eu la întrebările acestea: Black ascultă, nu mai specifica starea în care ai fost tu atunci când citeai capitolul. Nu cred că ceea ce ai explicat tu se numeşte "lene", ci mai mult este faptul că nu eşti obişnuită să citeşti capitole lungi, iar asta te-a cam dus în eroare.
La fel şi tu Andrra...nici tu nu prea pari mulţumită că a făcut un capitol lung. Tot la fel ca partenera de sus, tot din cauza neobişnuinţei.
Dar sincer spuenţi voi de ea, dar atunci ce se poate aplica în cazul romanelor scrise de mari autori? Sau ce doar ăia pot scrie atât? Nu. Nu, din contră toţi putem scrie. Deci voi nu sunteţi obişnuite cu ficurile care au capitole lungi, dar sunteţi cu capitolele unor romane... Ciudat fenoment. În fine fiecare cu ce are, nu vă judec. E treaba voastră, dar v-am spus.
Şi încă ceva Andrra... Cum să spui că strică calitatea ficului, idea că sunt 8 pagini în world? Da chiar 8 a scris şi sunt mândră de asta, fiindcă a spart gheaţa, ne-a luat pe toţi aproape de aici.
E cea mai mare prostie pe care eu am auzit-o vreodată, scuze că o spun aşa, însă cu desăvârşire aceasta îmi este împresia.
E chiar foarte bine că a scris mult, ea încearcă să se mai despartă de stilul general care predomină zilele noastre sau site-ul. E foarte bine, nu este greşit.
Acum nu ştiu cum crezi tu, dar eu una aşa cred. Şi sincer partea aia a fost chiar greşită, faza că "strică calitatea".
Nu vreau să vă jugnesc, dar anumite afirmaţii pe care le-aţi dat, mi se par greşite şi chiar stupide... Fără supărare şi îmi cer scuze dacă am fost mai obraznică sau dură. Dar a trebuit să lămuresc ceva cu toţi. Nu sunt eu suprema... dar chiar şi aşa autoarea a fost inclusă în capitolul - ameţeală.
Am fost de acord cu câteva spuse de ale voastre, nu vă temeţi.*


Acum după asta voi spune mai mult de fic.
L-am citit parţial şi nu e vorba că m-am plictisit, e vorba că: ai creat la rândul tău comfuzii.
Sincer repeţi prea de multe ori anumite cuvinte, expresii şi descrierea deja devine mult prea încărcată, exagerată şi tot aşa mai departe.
Nu doar asta, ci şi faptul că prea deraezi de la subiect. Înţeleg faptul că încerci să ramifici o idee, dar tu prea mult o faci. Te duci cu ele până în pânzele albe...
Nu spun că nu este bine, dar tu sincer deja deraezi de la ideea principală şi adaugi prostesc alte idei, alte gânduri, alte cuvinte care deformează, îngreunează totul şi se produce acea stare de ceaţă în mintea cititorului. Nu mai te lungi, fă-o cu cap şi cu limită, pentru că nu poţi nici să duci prea mult dar nici prea puţin.
Îmi place aşa stilul tău, descri frumos, însă am remarcat faptul că ai expresii - rânduri - propozişii greşite şi ai două cacofoni. Deci pe scrut fi atentă cum scrii. Asta se poate datora mai multor factori care intervin în procesul scrieri şi conceperii capitolului:
- Neatenţia.
- Necorectarea.
- Scrierea fără oprire pentru o pauză de răsuflu.

.
.
.
Åži aÅŸa mai departe. O pot lungi dar nu mai vreau.
Ai şi părţi bune, eu am spus doar una dine le sus. Oricum stilul îl cam aia aşa format, dar trebuie să mai încerci şi de bază este să te corectezi şi în timp ce scrii.
Oricum ideea de bază, că de aia m-am şi legat de comurile precedente: Nu contează dacă scrii mult sau faci capitole de 20 de pagini, nimeni nu a interzis asta. Dar au şi restul dreptate într-un fel, e lung şi cam aiurea plasate ideile. Deci cum a specificat Mina şi Black is Hot, puteai fragmenta acest capitol în două. Aşa ar fi fost mult mai uşor nou să citim dar şi ţie ca să nu te încurci în idei.
Sper că ai înţeles.

Deci credeam că nu am să mai las un com mare, dar se pare că am lăsat. După 100 de ani de lipsă.
Nu vreau să spăr pe nimeni, cum am mai spus şi sus de tot. Dar sincer a-ţi prea spus unele chestii chiar "prostuţe"; ca să nu folosesc o altă formă.
Şi oricum e bine că încerci ceva nou şi că experimentezi şi nu te axezi ca mulţi alţii doar pe ce deja există şi este aproape uzat.
Na că într-un final ţi-am lăsat şi eu com la fic. Aleluia!! : ))



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii +14 - de hiimera - 16-09-2011, 08:36 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Yoyo-ul,jucaria preferata a vietii Twisty Emerald 0 2.137 28-04-2011, 06:19 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)