Nu am cum sa lipsesc de la topicuri noi
Sa incepem critica. Nu voi critica fiecare desen, ci voi spune ceea ce e bine si ce e rau. : D
Asa, pai chiar primul desen din aceste ultime, pe care le-ai pus, este foarte adorabil. Dar, cu toate cat de adorabila este fata, ai probleme cu liniile si culorile, la umbre si lumini. La desenul asta nu ai folosit paint in totalitate, nu? Puteai pune niste Blur, la par, pentru a mai intetosa albul de pe par.
Al doilea, este simpatic dar mai ai de lucrat la anatomie. Capul nu este prea bine proportionat. Trebuia sa fie mai bufant parul. Si la picioare, Gamba stanga este mai mare decat cea dreapta. Si acel negru se confunda cu negru de pe capa. Ai grija la culori si cum le asezi. Imi place ca iti place sa lucrezi in paint si in digital.
Al treilea, am ceva tot cu anatomia. Mana si picioarele. Talpile nu gamba si fesele. Asa, si umbrele putin mai accentuate, dar in rest este totul ok
Chiar imi place fata si parul
Al patrulea, ?Nu imi plac talpile, in nici un fel. X_X Mai lucreaza la talpi, ca in rest este bine. Si la umbre si lumini, nu folosi nici ff mult blur in exces..
Si mai combina culorile, ca la pictura
Atat este comentariul meu, sper sa te ajute si pe viitor, vreaus a vad talpi frumoase!
In rest imi plac desenele tale ff reusite
..