22-12-2010, 08:15 AM
Hellow :3
GeorgianA here!
Pai am sa-ti comentez si eu fotografiile ^^ :
1.Puteai fotografia din alt unghi..Stiu si eu..ca sa eviti crapatura aia din sticla :]].Si poate daca schimbai pozitia..nu mai era atat de luminoasa fata..Oricum..frumoasa iguana.
2.Nimic de obiectat:X.E destul de greu sa fotografiezi o pasare pe apa T.T.. Am incercat:]]..si mai ales daca e la distanta..si se si misca..Don't matter..Oricum..super:love:
3.Foarte bun unghiul din care ai fotografiat.:] Imi place.
4.Imi place :]. Poate era mai bine daca fotografiai din fata ..Dar e bine si asa.
5.Nu se vede foarte clar..dar oricum..interesant peste.
6.Preferata mea:love:..Ai pastrat ce e mai bun pentru sfarsit^^.Foarte frumoasa privelistea.
Buh-Bye! :bye:
GeorgianA here!
Pai am sa-ti comentez si eu fotografiile ^^ :
1.Puteai fotografia din alt unghi..Stiu si eu..ca sa eviti crapatura aia din sticla :]].Si poate daca schimbai pozitia..nu mai era atat de luminoasa fata..Oricum..frumoasa iguana.
2.Nimic de obiectat:X.E destul de greu sa fotografiezi o pasare pe apa T.T.. Am incercat:]]..si mai ales daca e la distanta..si se si misca..Don't matter..Oricum..super:love:
3.Foarte bun unghiul din care ai fotografiat.:] Imi place.
4.Imi place :]. Poate era mai bine daca fotografiai din fata ..Dar e bine si asa.
5.Nu se vede foarte clar..dar oricum..interesant peste.
6.Preferata mea:love:..Ai pastrat ce e mai bun pentru sfarsit^^.Foarte frumoasa privelistea.
Buh-Bye! :bye:
Angilicious|dA
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.