helooo
Soo,
Prima poza e destul de draguta. Imi exprima ceva de genu "toate trec" -apa trece pietrele raman
-. Culorile sunt dragute, dar ar fi putut fi marit contrastul. Unghiul e dragut dar nu stralucit, iar cel mai mare dezavantaj este faptul ca poza e miscata.
A doua poza nu e deloc mai buna. E prea incetosata si putin miscata. Data aia deranjeaza enorm si lumina e mult prea puternica. Ai dat zoom nu? Dinou, unghiul e bun dar nu stralucit.
A treia poza este preferata mea, si nu doar pentru ca imi place desenu -care e super-. Unghiul nu-mi place -partea cu fata "tipului' este usor neclara si atentia iti este distrata de strada-.
A patra poza e buna. -sunt putin geloasa ca eu nu am reusit sa fac poze prea reusite cu artificii
-. Este putin in ceata, dar inteleg pentru ca folosesti telefonul mobil. Nu mai da zoomul asa mare -crede-ma, vorbesc din propria experienta-
Ultima poza nu-mi place deloc. Soarele strica tot. Toata poza este in ceata si nu exprima nimic.
In concluzie, mai lucreaza la unghiuri si incearca -daca vrei- sa editezi pozele -nu foarte mult, doar contrastul, luminozitatea, etc.-.
Succes in continuare si spor la fotografi cat mai bune
-poate mai trec si ei pe aici-.