28-10-2008, 05:58 PM
deci...draga fetita, pot declara ca urasc cand ma lasi in suspans!cum ii poti face asta lui Sho?Adik el e asa dragut si pare un ursulet de plus iar tu il fati sa vada duritatea vietii!!!esti ceva de speriat!!!!Deci trebe sa te dau in judecata!!!Cum poti sa ii faci asa ceva...sa le faci asa ceva?Este crima pura!
Ador ficul tau si astept u nerabdare urmatorul capitol.
Acum criticile(sa nu crezi ca ai scapat):
Fusese o intorsatura bizara de situatie, insa acum.
Asta ar suna mai bine invers:"Insa acum fusese o intorsatura de situatie foarte bizara"
si a doua mea critica este ca mi se pare ca esti cam sadica dar cred ca imginatia ta bogata continutul uluitor al capitolului compenseaza chestia asta.Pana la urma...ce farmec ar mai avea daca ar fi totul un paradis pe toata durata ficului?
Imi place, continua.
Ador ficul tau si astept u nerabdare urmatorul capitol.
Acum criticile(sa nu crezi ca ai scapat):
Fusese o intorsatura bizara de situatie, insa acum.
Asta ar suna mai bine invers:"Insa acum fusese o intorsatura de situatie foarte bizara"
si a doua mea critica este ca mi se pare ca esti cam sadica dar cred ca imginatia ta bogata continutul uluitor al capitolului compenseaza chestia asta.Pana la urma...ce farmec ar mai avea daca ar fi totul un paradis pe toata durata ficului?
Imi place, continua.
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]