14-05-2010, 09:39 AM
Stateam intinsa pe pat si ascultam muzica cand m-am trezit cu Kalleb pe mine, tinea ditamai rochia, lunga, de culoare albastra cu valonase si prostioare mov... M-am ridicat privind rochia ca felul paispe...
-Ce-i asta, Kalleb?
-Se numeste rochie de bal...asta poarta domnitele la un bal.
- Si sa presupun ca ,costumul meu de antrenament iese din discutii?
-Absolut, doar vrei sa fii frumoasa la bal!
-Cine a zis ca vreau sa arat ca o domnita?
Kalleb m-a privit smecher si mi-a facut semn s-o probez, peste cateva ore era balul... Am imbracat-o...aratam asa ciudat cu rochia acea cu decolteu si maneci lungi, lunga impopotoata, era asa ciudata... Si pe deasupra era si sifonata...
-Nu pot s-o port...e sifonata...
-Mda...cum sa nu...
Am oftat si am zis: "Crates Crotes" si rochia a devenit calcata, mai frumoasa...parca... M-am luat pantofii albastri pe care mi i-a dat Kalleb...al naibii aveau toc...nu suportam tocul..
-Daca vreai sa pari putin mai inalta poarta-i pastia pe care ti i-am adus!
M-am uitat la Kalleb, stranbandu-ma si i-am incaltat...cat de incomod... Kalleb m-a dus la oglinda si m-am uitat...Hm.. parul imi era ciufulit asa ca mi-am prins mai bine coada.
-Fara coada de cal! mi-a zis Kalleb
Fara? Dar eu toata viata mea avusesem parul prins in coada...nu-mi placea sa-mi las parul desprins...Dar nu aveam ce face...Mi-am lasat parul lung si albastriu pe spate si mi l-am pieptanat ...Wow...e lung pana mai jos de posterior...N-am observat pana acum... Mi-am asezat cateva suvite in dreptul umerilor si mi-am pus agrafa in forma de coronita, mostenita de la mama... Sa presupun ca era gata... Doamne, ce plictisitor... Cum suportau alte fete sa se dichiseasca asa? ...
Ooc: Lynnusor sau cine vrea...
-Ce-i asta, Kalleb?
-Se numeste rochie de bal...asta poarta domnitele la un bal.
- Si sa presupun ca ,costumul meu de antrenament iese din discutii?
-Absolut, doar vrei sa fii frumoasa la bal!
-Cine a zis ca vreau sa arat ca o domnita?
Kalleb m-a privit smecher si mi-a facut semn s-o probez, peste cateva ore era balul... Am imbracat-o...aratam asa ciudat cu rochia acea cu decolteu si maneci lungi, lunga impopotoata, era asa ciudata... Si pe deasupra era si sifonata...
-Nu pot s-o port...e sifonata...
-Mda...cum sa nu...
Am oftat si am zis: "Crates Crotes" si rochia a devenit calcata, mai frumoasa...parca... M-am luat pantofii albastri pe care mi i-a dat Kalleb...al naibii aveau toc...nu suportam tocul..
-Daca vreai sa pari putin mai inalta poarta-i pastia pe care ti i-am adus!
M-am uitat la Kalleb, stranbandu-ma si i-am incaltat...cat de incomod... Kalleb m-a dus la oglinda si m-am uitat...Hm.. parul imi era ciufulit asa ca mi-am prins mai bine coada.
-Fara coada de cal! mi-a zis Kalleb
Fara? Dar eu toata viata mea avusesem parul prins in coada...nu-mi placea sa-mi las parul desprins...Dar nu aveam ce face...Mi-am lasat parul lung si albastriu pe spate si mi l-am pieptanat ...Wow...e lung pana mai jos de posterior...N-am observat pana acum... Mi-am asezat cateva suvite in dreptul umerilor si mi-am pus agrafa in forma de coronita, mostenita de la mama... Sa presupun ca era gata... Doamne, ce plictisitor... Cum suportau alte fete sa se dichiseasca asa? ...
Ooc: Lynnusor sau cine vrea...
![[Imagine: 6idws8.png]](http://i42.tinypic.com/6idws8.png)
Pour l'éternité ...
![[Imagine: 6yds1e.png]](http://i41.tinypic.com/6yds1e.png)
Merci măh Lynnuşor