09-05-2010, 06:23 PM
Consiliu tâmpit nu înţeleg ce trebuie să caut şi eu acolo, fix azi a trebuit să-mi pun kimonoul acesta incomod. Am înfăşcat materialul cu ambele mâini şi mi l-am ridicat pentru a putea călca mai bine. Am auzit-o pe Xiang râzând. Mi-am întors capul către ea şi m-am uitat urât.
- Nu râde ! E suficient că trebuie să mă mişc repede şi să fiu şi elegantă. Frumuseţea doare ! Care nu crede acest lucru cred că-i bătut în cap.
Am urcat scările care duceau la sala de mese şi când am ajuns în dreptul uşilor am dat să le deschid, şi am făcut-o, am păşit înăuntru, neatenţia mea m-a făcut să calc pe kimono şi asta mi-a provocat căderea. Norocul meu a fost că am dat cu coatele de pământ căci altfel m-aş fi lovit rău de tot.
OOC : Care vrei.
- Nu râde ! E suficient că trebuie să mă mişc repede şi să fiu şi elegantă. Frumuseţea doare ! Care nu crede acest lucru cred că-i bătut în cap.
Am urcat scările care duceau la sala de mese şi când am ajuns în dreptul uşilor am dat să le deschid, şi am făcut-o, am păşit înăuntru, neatenţia mea m-a făcut să calc pe kimono şi asta mi-a provocat căderea. Norocul meu a fost că am dat cu coatele de pământ căci altfel m-aş fi lovit rău de tot.
OOC : Care vrei.
Always keep the faith !
YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.
The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End