Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mervyn Academy- story and character

#21
Here is mine.
Nume : Kaesu Caroline
Vârstă : 16
Grupa de sânge : Stime -A
Sex : Female
Clasa : Incabera (foc)
Puteri : Poate scoate foc pe gură, mânuieşte foarte bine armele, este foarte agilă, greu de urmărit când aleargă (poate până la 10000 km/h).
Caracter : Foarte comunicativă, deşi foarte arogantă pentru majoritatea persoanelor.Are puţini prieteni şi consideră că nu are nevoie de alţii.Îi place să critice şi să fie urâtă de alte persoane.De obicei este violentă, nu numai în vorbe.
Scurt istoric : Născută pe Terra, fuge de acasă acum 7 ani, din pricina părinţilor care erau pe punctul de a încheia divorţul, şi de a o duce pe ea la un cămin.Foarte grăbită, alerga pe străzile Parisului şi a fost lovită-n plin de o maşină.Nu-şi aduce aminte cum a ajuns pe această planetă în care nu mai îmbătrâneşte şi subit a descoperit că are puteri supranaturale.
Animal : Chiar trebuie -.- ? Bine, bine.Are ... o vacă.
Nume : Vita
Vârstă : 4
Sex : Dacă-i vacă ?
Puteri : Poate sparge orice timpan cu mugetul ei ; are un lapte care dă energie.
Personalitate : Este foarte loială şi are cam aceleaşi atitudini ca şi stăpâna.
Imagine : Vita.

Caroline.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#22
Ehh....imi incerc si eu norocul :d

Nume:Arife Dunant
Varsta:19 ani si 5 luni
Grupa de sange:Aqua'S-0
Sex:Feminin
Clasa:Aquantica
Puteri10oate sa isi schimbe tot corpul efectiv in apa ,are o putere ciudata de a primi idei si raspunsuri la orice intrebare din lumea de dincolo precum si transportarea demonilor din lumea de dincolo in lumea reala;poate sa isi vindece ranile ,dar cu conditia ca corpul ei sa fie aflat in apa.

Caracter:Este o persoana ambitioasa si destul de plina de viata.Cand este luna plina personalitatea ei se schimba devenind o persoana rece ,dura si foarte misterioasa distrugand tot ce ii sta in cale.

Istoric:A trait singura inca de la 7 ani deoarece ambii parinti au murit intr-un razboi ,iar pana la 14 ani a trait intr-o casuta dintr-o padure.Nu i-a fost niciodata frica de ce va urma in viitorul ei,dar stia ca cineva de sus o vegheaza.De la 14 ani a parasit casuta intrand la academie si devenind prietena cu toata lumea.
[Imagine: anime_girl_elf.jpg]
Animal:Lup
Nume:Anixi
Varsta:19 ani si 5 luni
Sex:masculin
Caracter:Este un animal foarte special pentru Arife,bland si foarte jucaus.
Puteri:Are o abilitate foarte buna de eschivare,foarte rapid,iar urletul lui are un efect devastator asupra dusmanilor.
Istoric4e cand Arife a ramas singura si devenind tot mai inchisa in ea,intr-o noapte in mijlocul casutei a aparut un lup care incepu-se sa ii vegheze somnul copilei ca si cum ar stii ca sufletul ei este negru si plin de amaraciune,iar de atunci cei doi au devenit foarte apropiati ,iar Anixi era sprijinul tinerei.
[Imagine: wolfsrain_8_640.jpg]
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#23
Ma inscriu si eu..pai..sunt inscrisa si pe la scoli de vampiri si toate cele deci de ce sa nu incerc si aici mai ales ca este impartita pe elemente :X:X[m-i s-a urcat la cap chestia cu avatar the last airbender 21]

Nume: Isabella Tempest
Varsta:16 ani
Grupa de sange: Aqua'S-0
Sex:Feminin
Clasa:Aquantica
Puteri: Poate controla orice fel de lichide inclusiv sange,sau apa din aer,plante,cerneala etc. Poate controla gheata sau sa faca din apa gheata sau invers.Poate controla zapada.Are puteri de vindecare care implica stapanirea apei.Poate sa lipeasca apa de coprul ei ca si cum ar crea o armura.

Caracter O ire rebela,incapatanata,atenta la detalii,descurcareata,sociabila,prietenoasa, este foarte usor de enervat.Nu ii plac tradarile.

Istoric La vasrta de 8 ani puterile ei au inceput sa i-a amploare si nestiind sa se controleze crea dezastre, asa ca parintii ei au abandonat-o langa o sursa de apa,unde a stat pana cand a gasit-o un barbat,care dupa aceea urma sa o vanda atunci si-a dezlantuit toata forta inundand satul unde locuia acel barbat.Apoi fugind si dand peste aceasta academie.

Poza
http://3.bp.blogspot.com/_7nBG1yzsotE/R5...me8mg1.jpg

Animal:Irbis
Nume:Kikio
Varsta:16 ani
Sex:Feminin
Caracter: Este foarte jucausa,afectuoasa,puternica,perseverenta,incapatanata.
Puteri:Viteza,poate controla apa,dar numai sa controleze o sursa vizibila adica lanaga apa unui rau sau balta.Are puteri de vindecare.Si gheareele ei se pot mari de maxim 5 ori.
Istoric A fost gasita de Isabella atunci cand a fost parasita la marginea raului si Kikio fiind parasita de carte mama ei.


Poza
http://fotos.gatitos.org/wp-content/uplo...lino11.jpg
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#24
Nume : Aqua Mina Waterside
Varsta : 17 ani
Este : fata
Grupa de sange : Aqua'S+0
Clasa : Aquantica , este co-presedinta ( se poate , nu ^^ ? )
Puteri : Evident , puteri de apa , dar , spre deosebire de ceilalti , a fost aleasa co-presedinta pentru ca este a doua ca putere , dupa Mistique . Alta diferenta este ca ea , in secret , poate controla si timpul ( este gardiana Portii Timpului ) . De asemenea , poate zbura cu ajutorul maturii ei fermecate si intelege ceea ce spun animalele .
Caracter : Asa cum ar trebui sa fie toti cei din clasa Aquantica , are numai intentii pure ca apa . Este foarte timida , dar poate fi si de treaba dupa ce se obisnuieste cu oamenii din jurul ei .
Istorie personala : S-a nascut in una din cele mai respectate familii de nobili din tinutul apei . Parintii ei sunt printre singurii care au supravietuit dupa ce s-au luptat cu Mecronn .
Poza : http://media.photobucket.com/image/anime...2.jpg?o=46
Animal : Un delfin
Nume : Myra
Varsta : 13 ani
Este : femela
Puteri : Ca si stapana sa , poate controla apa . Puterea in plus pe care o are este aceea ca poate controla tot ceea ce e atins de apa si poate comunica cu animalele acvatice , fiind foarte folositoare la o ambuscada strategica .
Personalitate : Este o fire jucausa si incearca sa te ajuta mereu la nevoie .
Istorie : Aqua a gasit-o ranita , prinsa intr-o plasa , cand ea inota iar Myra era doar un pui .
Poza :http://media.photobucket.com/image/anime%20dolphin/ringochan_photo/anime_00008.jpg?o=47
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#25
Nume: Elvira Serena Hanako
Varsta: 18
Grupa de sange: Aqua'S +0
Sex: Feminin
Clasa: Aquantica-prietena cea mai buna a lu Aqua
Puteri:Controleaza apa cu ajutorul maine si a minti, la portiuni nu poate sa sa spune ca nu este buna se descurca cate putin.
Caracter:Ca toti cei dint clasa Aquantica, este o fiinta foarte deschisa si scultatorea este o fiinta pura,dar cateodata o fire foarte timida.
Istorie personala:Sa nascut int-ro familie nobila care sa luptata cu Macronn,dar ai au fost omorati pe campul de lupta ramandnd orfana,dar asta nu sa lasat batuta sa ca a devenit cea ami buna la puteri si al portiunii,dar nu vrea sa recunoasaca asta asa ca se ascunde sub o fata care nu poate sa fac animik.
Poza: http://i172.photobucket.com/albums/w17/s...4b5892.jpg
Animal:Leu
Nume : Eva
Varsta : 14
Este : femela
Puteri : Chiar daca stapana ei are puteri de apa asta nu inseamna ca nici aea nu poate sa controleze si ea apa,ba din potriva controleaza si ea apa impreuna cu stapana ei.
Personalitate : Este foarte jucausa si mereu sta in garda sa-o o apere pe stapana ei.
Istorie : Serena aprimit-o cadou de ziua ei la varsta de sase ani si de atuncea ea i-i fost cea mai buna prietena a ei si gardieanul ei.
Poza: http://i144.photobucket.com/albums/r183/...e/Lion.jpg
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]

#26
Nume: Alexandra Von Sirius .

Varsta:19 ani

Grupa de sange: Stime -A

Sex: Feminin

Clasa: Incabera, membra .

Puteri: Poate controla focul, are o sabie de foc pe care o poate manui foarte bine . Poate vedea un om de la 600 de metri distanta, si chiar si asa, il poate nimeri .

Caracter: Alexandra este o fire ambitioasa, incapatanata de fel , si destul de orgolioasa . Chiar daca este asa , pune mult suflet in ceea ce face si este sensibila si timida .

Scurt istoric: A crescut intr-o familide de nobili, oameni foarte importanti ai Florentei . Vine din Italia, mama ei fiind o femeie foate cunoscuta pentru bunatatea de care dovada, Alexandra mostenind-o .

Poză: http://i303.photobucket.com/albums/nn128...erycom.jpg

Animal: Un lup negru .

Nume: Ralph

Varsta: 12 ani

Sex: Masculin

Puteri: Poate omora pe cineva printr-o simpla muscatura . Sfasie pielea foarte bine cu ghearele .Poate sa i-a forma unui om .

Personalitate: Seamana foarte mult cu Alexandra, doar ca acesta este indiferent uneori .

Istoric: Alexandra la primit cadou cand era mai mica, iar de atunci Ralph are grija de stapana sa .

Poza : http://www.duiops.net/seresvivos/galeria...20Wolf.jpg
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#27
Nume: Minami Miyazawa
Varsta: 15
Grupa de sange: Levita +2
Sex: Feminin
Clasa: Levitas
Puteri: Poate controla aerul şi mai are o putere ciudată , când atinge o fiinţă poate să îi vadă trecutul , prezentul şi viitorul , dar viitorul nu e precis pentru că dacă aceea fiinţă face o greşală sau alt pas decât îşi propune prima dată de când i-a citit viitorul , el se schimbă . Mai poate hipnotiza şi se poate teleporta , ca armă are lanţuri şi ace , lanţul se face ca osul principal din aripile îngerilor ( ăla unde se sprijină aripile ) şi acele se fac ca aripile pe spatele ei, de asemenea are un IQ destul de mare fiind capabilă ca Sherlock să găsească criminali prin puţine probe
Caracter: Ea pare o fiinţă inocentă , naivă şi prietenoasă , dar uneori nu este aşa.
Istorie personala: Părinţi ei au divorţat şi ea stă la mama ei care lucrează mai mereu
Poza: Pic1 <3


Animal: Iepure
Nume: Rabby
Varsta: 15
Sex: Male
Puteri: Se poate transforma în om şi are puterea de a auzi tot ce se vorbeşte de foarte departe , el are un pistol care trage cu un fel de energie albastră , de asemenea el seamănă cu un iepure de pluş când nu se mişcă
Personalitate: De obicei este singuratic şi urăşte să meargă după Minami , dar defapt el ţine la ea.
Istorie: Minami la vârsta de 11 ani l-a găsit rănit în forma lui de animal şi l-a dus acasă să îl îngrijească , când Minami s-a dus să se înscrie la academie îi trebuia un animal şi el s-a oferit.
Poza: Pic! ~~
I want eat your cookie !! ~ Aww =(^.^)=
[Imagine: 570788elqf0x41ri.png][Imagine: 562850x4aysd92pe.gif][Imagine: 2797699zijbtztkz5.png]

#28
Nume:Fionna Sky

Varsta:18

Sex:Feminin

Grupa de sange4emos+ A

Clasa:Levitas, membra

Puteri10oate zbura inca de la varsta de 10 ani, poate forma uragane si poate levita lucruri uneori folosindule pentru a se apara sau ataca de asemenea poate mari cantitatea de oxigen sau diminua. Incearca sa se perfectioneze in vintecare.

Caracter:Este foarte impulsiva si competitiva uneori ceillalti o numesc Demonul aerului din cauza comportamentului ei, dar uneori poate sa fie si timida, este desteapta si frumoasa, face parte din consiliul clasei.

Istorie:A fost crescuta de samani de la varsta de 5 ani, mama ei a murit la nastere din cauza puterei Fionnei, tatal ei a murit ininainte ca ea sa se nasca. Nu are frati si nici surori.

Poza:>.<

Animal:Vulpe

Nume:Kit

Varsta:15

Sex:Male

Puteri10oate zbura crescandui aripi la spate, ingheata lucrurile cu Frozen Thome, raceste aerul in jurul lui si poate sa teleporteze pe el sau mai multe persoane.

Personalitate:Singuratic si foarte rusinos, nu ii place sa vorbeasca prea mult si nici sa primeasca ordine de la Fionna sau altcineva.

Istorie:A fost gasit in timp ce ratacea ranit, nu se stie prea multe despre trecutul lui, se stie doar ca facea parte din clanul de vulpi Alphentus, un clan renumit pentru putere lor imensa.

Poza:~.~
[Imagine: lt9.gif]

#29
Nume: Kasumi Senko(he he... Senko inseamna fulger, pe unde eu sunt destul de lenta...)
Varsta: 15-16
Sex: Feminin
Grupa sanguina: Levita -A
Clasa: Levitas
Puteri: Vindecatoare. Nu zboara, dar poate manipula aerul astfel incat acesta sa o ridice. Atunci cand se agita sau se enerveaza, starneste uneori tornade la scara mica.
~Atac: Atacurile ei nu cauzeaza rani decat atunci cand transforma aerul in lame subtiri ca sa traga de timp. In rest, pur si simplu isi lasa adversarii fara oxigen.
~Aparare: Isi inchide inamicii intr-un vid sau se foloseste de curenti de aer pebtru a le devia atacurile.
Caracter:Destul de impulsiva, incearca sa-si ascunda uneori frustrarea in spatele unei indiferente fortate. In schimb se imprieteneste repede cu peroanele care nu dau gres la "prima proba" intitulata, in gluma, de ea "Fa-ma sa rad". In general nu prea se intelege cu persoane de varsta ei, cautand prietenie la "copii mai mari".
Istoric: Nascuta in Nagasaki-Japonia ("Capul lung"). Parintii ei sunt amandoi vii, dar fiind si acestia destul de impulsivi uneori, Kasumi merge pe "Ce-i prea mult strica" si nu se omoara cu vizitele.

Poza: [Imagine: b4anime_girl_66521_display.jpg]

Animal:Pisica
Nume:Asia
Varsta:5 luni (da, am citit. Stapanul - x ani=> animalul - x ani; dar daca pisica ar avea 15-16 ani nu m-ar mai tine mult. 24 Mie niciuna nu mi-a trait mai mult de 14.)
Sex:Femela
Puteri:Mai nimic. Se foloseste de aer pentru a auzi zgomotul provocat de caterea unui ac de la 3 kilometri. Nu prea ataca. Pentru a se apara, produce un soi de gaz otravitor incolor, inodor si insipid, la care ea si Kasumi sunt imune.
PersonalitatePosesiva, detasata si independenta, totusi foarte buna prietena cu Kasumi, ia toate lucrurile in usor privindu-i pe cei din jur cu o oarecare superioritate. Kasumi nu-i intelege limba, nici Asia pe a fetei, dar se bazeaza pe increderea reciproca.
Istorie: Cand s-au mutat impreuna, mama si tatal fetei aveau fiecare cate un animal de casa si au decis sa le pastreze pe amandoua. Kirin, motanul tatalui fetei, era Albastru de rusia. Aoi, psica mamei, era Persana. Totusi puiul - Singura femela in 4 generatii - nu pare sa aiba nimic de-a face cu vreuna dintre cele doua rase.

Poza:

[Imagine: Sweet-Little-White-Kitten-1232748.jpg]

#30
din cate stiam nu credca ai voie sa fi de pe pamant, adica, daca erai de acolo cum naibaai ajuns in academie ? trebuie sa specifici cum ai ajuns inacademie de acolo, cum afacut denny 22. ai citit macar primul post ?
(omfg primul post dupa atata timp :3)
scuze ca m-am bagat d:
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mervyn Academy Riluri 161 82.102 02-12-2011, 06:21 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.650 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald
  Black Pearl- character and story Arişică 6 6.019 17-09-2010, 06:32 PM
Ultimul răspuns: Acadea'
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 17.720 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.465 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Evolution-character and story Himisoara. 2 3.722 24-05-2010, 01:44 AM
Ultimul răspuns: IloveYuki
  Vechile obiceiuri... (Ooc & Character sheets) JavaLeen 7 6.463 23-05-2010, 10:51 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.243 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)