18-03-2011, 06:48 PM
Da, aia e.
Statiea e... Aaa... Treci drumu si o vezi. Daca-i asa, ne gasim noi cumva. Mai dam un buzz.
Statiea e... Aaa... Treci drumu si o vezi. Daca-i asa, ne gasim noi cumva. Mai dam un buzz.
Meeting in Brasov.
|
18-03-2011, 06:48 PM
Da, aia e.
05-04-2011, 07:13 PM
Bun. Deci, dupa ce m-am milogit de vreo trei oameni, am reusit sa ma vad cu Corina. Da sunt tare. N-am facut nimic. Ca eu a trebuit sa stau "in zona". Si ea a venit in role.
Scriu asta ca sa se vada ca si in brasov se pot intalnii fani anime ( : Rog mozii sa lase mesajul asa pana maine dimineata ca sa se mai simta lumea din BV.
05-04-2011, 07:19 PM
Eu vin in decembrie sigur , dar pana atunci sper ca se mai strang oameni de pe acolo, poate mai tarasc si eu vreo doi fani anime dupa mine, se intampla sa cunosc cativa.
Oricum Brasovul nu-i mare ^^, ne gasim usor. probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
05-04-2011, 07:45 PM
La vara nu pot in niciun caz as vrea foarte mult ca nah si prietenii mei sunt in vacanta atunci si se intorc acasa, dar eu lucrez :3
Numai in iarna T.T probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
07-04-2011, 09:44 PM
Dar de data asta mergem la un film si eventual un suc. Ce mai... Sa fie un meet calumea
|
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Bucuresti/Brasov/ Timisoara | 27 | 16.037 |
02-08-2014, 05:10 AM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |