12-12-2010, 08:13 PM
După cum bine ştiţi, se apropie vacanţa de iarnă, şi odată cu ea - Crăciunul.
Îmi propusesem încă din septembrie să organizez un meeting în vacanţa de iarnă; prin urmare, iată topicul. xD
M-am gândit, de asemenea, să-l deschid cu cel puţin o săptămână mai devreme, întrucât unii sunt probabil ocupaţi cu tezele [ asta, bine-nţeles, în cazul în care n-au scăpat deja de ele ].
Am câteva propuneri legate de dată, de oră şi de locul de-ntâlnire, însă voi aştepta şi sugestiile voastre, că vorb-aceea, votul trebuie să fie unanim.
So yeah, vă aştept propunerile. ( :
postincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerent
Îmi propusesem încă din septembrie să organizez un meeting în vacanţa de iarnă; prin urmare, iată topicul. xD
M-am gândit, de asemenea, să-l deschid cu cel puţin o săptămână mai devreme, întrucât unii sunt probabil ocupaţi cu tezele [ asta, bine-nţeles, în cazul în care n-au scăpat deja de ele ].
Am câteva propuneri legate de dată, de oră şi de locul de-ntâlnire, însă voi aştepta şi sugestiile voastre, că vorb-aceea, votul trebuie să fie unanim.
So yeah, vă aştept propunerile. ( :
postincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerentpostincoerent
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.