Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Magic Wish

Capitolul 4:Prieteni noi
Continuandu-si drumul,Toshiro devenea din ce in ce mai uimti de maiestria lucrurilor.Camera centrala era uriasa.Nu putea vedea peretii.Parca nici nu existau.Totul era alb…
Observa ca Sola si nici baiatul blond nu mai erau langa el.Se asezasera in linie cu alti 6 tineri.
-Salut,ma numesc Josh.Era blondul care ii conduse.
-Ma numesc Alexis.Fata era bruneta cu ochi mari,caprui.Avea ceva misterios.Puteai sa stai sa o privesti toata ziua dar sa-ti para ca nu ai privito decat cateva minute.Pielea bronzata parca stralucea in lumina camerei.
-Whatever..ii intrerupse unul dintre baieti.Ma numesc Vlad…Piciule…Stilul lui de jmecher,cu nasul pe sus ii lasau pe ceilalti reci.Inalt,bine facut,par brunet si ochii verzi,Toshiro se intreba daca are vre-un talent real.
-Eu sunt..Sola,dupa cum bine stii.Tanara ii zambi cu emotie si caldura,dandu-i baiatului parca putere.Era constienta ca Toshiro era putin speriat.
-Ma numesc…Antonio.Aproape ca isi marai numele.Intr-un fel placut totusi.
-Salut,eu sunt Christie.Dar te rog sa-mi spui Chris.Multumesc.Satena cu ochii verzi il privi pentru inca
-Bonjour.Eu sunt Pierrrrre.Baiatul ii zambi cu toti dintii perfecti.
-Iar eu sunt Lilith.Bine ai venit printre noi.
Baiatul privea mirat.Ca la comanda,cei 8 se asezara pe jos si il priveau pe el.Facura un semicerc.
-Ce stai ?Aseaza-te in mijloc.Ai cam jumatate de orrrra sa ne intrrrrrebi ce vrrrrei,ii rsapunse Pierre la privirea pierduta pe care o avea Toshiro.
-Pai..Josh,tu de unde esti si..Cati ani ai ?
-Sunt din America si am 16 ani.Am puteri magice de la 14 ani.
-Ai frati?Surori?
-O sora mai mica.O cheama Adelaide…Nu are puteri magice.
-Dar tu ?Alexis ?
-Eu sunt din Grecia.Am 17 ani.Nu am frati.
-Vlad ?
-Sunt Roman.Am 18 ani.Auzi ?Vrei sa lasi interogatoriul?
-Vlad..Termina !Nu ti-am spus inca despre mine nimic.Sunt din Africa si am 18 ani.
-Merci Sola.
Desi era de origine Africana,parul ochii sau culoarea pielii nu dadeau nici macar un indiciu despre originea ei.Pielea alba ca laptele,parul auriu si ochii albastri o aratau ca pe o tanara aristocrata din mijlocul Londrei al secolului trecut.Hainele ei,insa,te aduceau cu picioarele pe pamant.Blugi lungi,stramti,rupti in genunchi,tricouri largi,erau hainele preferate ale blondei.
-Am 19 ani.Sunt din Italia.Am 6 frati.2 fete si 4 baieti.
Antonio era saten.Ochii verzi straluceau parca mai tare atunci cand vorbea despre familia lui.Accentul lui era minunat,chiar daca il dadea imediat de gol.
-Eu sunt din Anglia.Am 16 ani.Fratele meu ar fi trebuit sa aiba acum 25 de ani.A murit de pneumonie pe un vapor pe oceanul Indian.Va rog sa ma scuzati daca,atunci cand voi intalni indieni ii voi injura cu toata forta.Pur si simplu nu-i support pe oamenii astia.Au preferat sa-i salveze pe ai lor,iar pe englejii de pe vas i-au lasat sa moara.Toti,desi aveau medicamente pentru tot pamantul probabil.Pur si simplu..Cand ai nostri i-au intrebat de ce au facut-o(au murit 120 de barbati engleji) au raspuns ca au facut..economie.Economie !!Dumnezeule !
Chris era atat de inversunata.Ochii negri au devenit mati,fara stralucire.O lacrima apru si apoi alta.Se sterse cu hotarare si zambi mai departe.
-Eu sunt din Frrrranta.Cred ca ti-ai dat singur seama.Farrra frrrrati…Farrra surrrori,singurrrr tot timpul si uneorrri foarrrte ferricit.Magia am descoperrrito cand errram foarrte mic.Mi-am crrreat singurr un caine.
-Eu sunt din Romania.Am 18 ani.Am o sora mai mica.Si mai raraita.Ii spun frantuzoaica mea mica.
Baiatul se ridica deodata in picioare si se uita cateva secunde la toti apoi.. :
-Numele meu este Toshiro.Am 15 ani deci sunt cel mai mic.Sunt din Japonia.
Se apleca in fata :
-Gomenasai !Imi pare rau daca voi face greseli pe viitor.Nu am puterile de foarte mult timp si…
-Calmeaza-te piciule,ii raspunse Vlad zambind.Toti facem greseli.Nu-ti taiem capul sau ceva.Daca ai fost ales,inseamna ca ai potential.Atat avem nevoie.Mie cel putin nu-mi pasa.
Toshiro zambi.Vlad nu era asa rau.
Usile se deschisera din nou si in camera intra aceeasi femeie care ii vorbise lui Toshiro.
-Ridicati-va,ordona ea,ppe un ton suav.
Sorry 4 double post dar daca nu exista comment this story will not continue :3
thanks 4 all n_n

[edit mely] poti face double posting doar dacA e vorba de capitole.In cazul asta ...nu e voie
[Imagine: chibi_94.gif]

[center]

[Imagine: newworldsig.png]
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Magic Wish - de blueobelix - 03-07-2008, 05:11 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 06:47 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 03-07-2008, 07:36 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Miharu - 03-07-2008, 08:01 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 04-07-2008, 07:27 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de Strawberry Ice - 04-07-2008, 11:57 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 05-07-2008, 04:18 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 06-07-2008, 10:31 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 15-07-2008, 06:26 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 12-08-2008, 06:12 PM
RE: ~Magic Wish~ Fiction - de blueobelix - 17-08-2008, 04:39 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  My magic life emy_sweet_girl 4 3.169 12-02-2012, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Diz
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.642 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Magic Luna hiimera 2 2.791 01-08-2010, 06:39 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  About Magic and Love Ariku`` 7 5.146 28-12-2009, 09:17 PM
Ultimul răspuns: Ariku``

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)