26-08-2011, 10:39 AM
]
Capitolul 1:
Prolog:
Si daca stau sa ma gandesc cum a decursul totul in viata mea, poate nici acum nu as intelege exact. Totul a fost un joc de copii, transformat intr-o realitate ce m-a maturizat. Si daca atunci cand intrii in aceasta lume iti promiti un lucru, nu trebuie sa-l respecti ?
Flashback:
Era o zi frumoasa de Noiembrie. In camera unei vile se aflau o fata si un baietel stand pe un patut cu o lenjerile albastra de satin. Fata era blonda, ochii fiindu-i albastrii ca marea, pictati cu dungi gri si galbene ca frunzele toamnei., iar baiatul saten cu ochii negrii ca noaptea.
Nu faceau nimic, doar stateau si priveau tavanul. In camera se aude un scartait,iar in incapere isi facu aparitia mama fetei, Saori.
Se indrepta catre cei doi, chicotind si lunadu-I in brate soptindu-le ca a venit momentul cand ursitoarele le vor da cadourile. Pleaca impreuna cu cei doi din camera, urcandu-se in masina si plecand catre sala festivitatii.
Acest lucru era pregatit pentru blondina, Ayame,care implinise un an, insa cum si brunetul, Kenny, devenise parte din familie desi era fiul surorii sale il crescuse pana la varsta de 3 ani, merita si el acest lucru.
Cei trei pasira inauntru fiind primiti cu aplauze. Saori ii puse pe cei doi copilasi pe un patut aflat in mijlocul camerei, dupa care asteptau spusele ursitoarelor:
De neuitat, vrajita asta noapte este.
Pasiti dara cu totii in magica poveste.
Noi am sosit cu daruri, cu bratele-ncarcate,
Din soare, stele, luna atent ingemanate.
Luna se ascunse dupa soare,
Se-nfasura in valuri plutitoare
Si tesu rostire in graiul ei cel dulce
Pe mine ma ruga la voi a o aduce.
La rindul meu, micutilor
Va ursesc sa fiti bun, iertatori si sa alinati
Oricare suferinta; In calea voastra sa nu apara spini,
Pe unde veti calca, rasara dalbii crini.
Va picur, copiilor,din sufletul si mintea mea
Acest strop de intelepciune ce va va ajuta.
Va menesc sa aveti mintea luminata
Si sa primiti senini viata ce va e data.
Frumosi ,buni si intelepti sa fiti copilasilor,
Dar si imbelsugat fie-va mereu lacasul.
Acestea fiind spuse, ursitoarele dadura cu praf peste ei, si se facura nevazute.
Nu faceau nimic, doar stateau si priveau tavanul. In camera se aude un scartait,iar in incapere isi facu aparitia mama fetei, Saori.
Se indrepta catre cei doi, chicotind si lunadu-I in brate soptindu-le ca a venit momentul cand ursitoarele le vor da cadourile. Pleaca impreuna cu cei doi din camera, urcandu-se in masina si plecand catre sala festivitatii.
Acest lucru era pregatit pentru blondina, Ayame,care implinise un an, insa cum si brunetul, Kenny, devenise parte din familie desi era fiul surorii sale il crescuse pana la varsta de 3 ani, merita si el acest lucru.
Cei trei pasira inauntru fiind primiti cu aplauze. Saori ii puse pe cei doi copilasi pe un patut aflat in mijlocul camerei, dupa care asteptau spusele ursitoarelor:
De neuitat, vrajita asta noapte este.
Pasiti dara cu totii in magica poveste.
Noi am sosit cu daruri, cu bratele-ncarcate,
Din soare, stele, luna atent ingemanate.
Luna se ascunse dupa soare,
Se-nfasura in valuri plutitoare
Si tesu rostire in graiul ei cel dulce
Pe mine ma ruga la voi a o aduce.
La rindul meu, micutilor
Va ursesc sa fiti bun, iertatori si sa alinati
Oricare suferinta; In calea voastra sa nu apara spini,
Pe unde veti calca, rasara dalbii crini.
Va picur, copiilor,din sufletul si mintea mea
Acest strop de intelepciune ce va va ajuta.
Va menesc sa aveti mintea luminata
Si sa primiti senini viata ce va e data.
Frumosi ,buni si intelepti sa fiti copilasilor,
Dar si imbelsugat fie-va mereu lacasul.
Acestea fiind spuse, ursitoarele dadura cu praf peste ei, si se facura nevazute.
End flashback
Avea doar 14 ani cand parintii l-au trimis in Rusia. Acolo a dat de Jiro, un barbat carunt insa obersavndu-i-se mai multe suvite negre, aranjat dandu-ti seama de la distanta ca provenea dintr-o familie instarita. Satenul ii povesti brunetului despre viata sa, acesta privindu-l cu interes. Stia ca nu se insela in privinta oamenilor, iar acest copil ii capta atentia in profunzime. Felul sau de a fi, pofta de viata si privirea il faceau sa se gandeasca ca el ii poate lua locul. Nu avea nici o nelamurire in aceasta privinta. Intelesese ca acesta este acolo doar intr-o tabara si alesese ca va trebui sa faca o calatorie prelungita in Tokyo. Trebuia sa il integreze in viitoarea sa lume, si trebuia pregatit.
Asa a inceput totul, iar viata lui a capatat noi sensuri, noi culori pastelate. O lume noua unde el era cel ce trebuia sa aiba grija. Asa a invatat cum sa supravietuiasca in cadrul celei mai puternice mafii din lume, cum sa se comporte si cum sa ii indeplineasca visul bunicului sau, asta devenind pentru el intr-un final.
A fost supus unor antrenamente grele, fara mila. A fost invatat cum sa manuiasca armele, cum sa aiba sange rece. Sa nu ii pese de nimeni si de nimic. Brunetul l-a invatat tot ce stie de-alungul anilor, stiind ca la varsta de 19 ani, va fi pregatit sa preia totul si sa indeplineasca cea mai mare dorinta a sa.
Acest capitol a fost un fel de integrare in poveste. Totul a fost o amintire spusa din perspectiva povestitorului,adica eu. Amintire de cand el avea 14 ani si in urmatorul capitol voi trece la prezent.