28-06-2011, 09:52 PM
Hey,scuze că nu ţi-am dat reply încă dar nu am mai avut timp să mai intru pe zup deci ....Gome T.T..So...am citit încă o dată şi pe cel de-al doilea capitol deasemena...em...so....este o diferenţă între ele.Well...ai descriere,dar nu destulă;chestia e că ai folosit mai mult acţiunea,dar e un semn bun că nu ai mai folosit atâta dialog.Şti ce e supărător?faptul că aproape după fiecare dialog e chestia aia care zice "spuse B." >.>.Incearcă să gaseşti o altă frază pentru ea,e..sec.Well...altă problemă:numai pune cuvinte în engleză pentru că ficul e scris în română!Ori scrii în română ori în engleză!Înţeleg că engleza este foarte folosită în viaţa adolescenţilor dar em...dacă vrei să o foloseşti în fic,îl scrii pe tot în engleză!Ştiu că acele "fraze" se folosesc des în anime-uri în care are loc o luptă,dar acolo nu se vorbeşte o limbă si când atacă foloseşte alta ._.".Au mai fost câteva greşeli de tastare şi de exprimare deasemenea,dar trec cu vederea pentru că nu sunt atâtea ca în capitolul precedent.So....sper că nu te-ai supărat,vreau doar să te ajut.So...spor la scris!
Ja ne!
Ja ne!
![[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]](http://i1078.photobucket.com/albums/w500/Gashadokurox/Animations/tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif)