29-01-2011, 07:38 PM
Buna...am am si eu cateva reclamatii...si daca poate cineva sa ma lamureasca cu unele chestii...Daca am deschis acets post gresit, va rog sa il stergeti sau sa il puneti voi unde trebuie. ^_^ [ imi cer scuze ]
Am o prietena, care ea a insistat sa ii dau nick-ul meu si parola mea...Asa ca nu am mai putut scapa de gura iei, si i leam dat...Acum nu stiu ce a facut pe aici, dar cica a intrat pe Chat si a vorbit cu persoanele de acolo.
Si ca ar fi jignit-o si ca s-ar fi luat de ea a iurea, legat de regulament. A salvat unele discutii. Faza este, ca ea e super revoltata pe chestia asta si nu ia convenit primirea pe care a avut-o acolo. >_< In special al moderatorului.
Anon9304:[prietena mea] Haios sa va vad pe voi cum va certati
Erlic: nu ne certam
Erlic: dar poate ma cert cu tn
Anon9304: da eo ce am facut?
Anon0069: ce ma mai distrez
TeukieFan: Nu faci pe prostu/ proasta
TeukieFan: Si eu sunt unul dintre ei
Anon0069: spam? are cumva legatura cu forumul? Chatul ar trebui sa fie in afara forumului. Adica, da...as intelege daca as vorbi asa pe forum
TeukieFan: Spam pe chat la mine e aberat
Anon0069: atunci ai putea sa ma dai aafara de pe forum, daca as fi facut spam pe FORUM ci nu pe chat
TeukieFan: Te crezi la servici ?
TeukieFan: Iti dau ban si am rezolvat da nu's atata de incuiata la minte
TeukieFan: Si nici spama.
TeukieFan: Adica din cate am vazut era si o cearta pe aici
Anon0069: dah, si eu nu eram in cearta respectiva, si din cate vad eu, aici scrie "Limbajul vulgar si discutiile cu tenta sexuala sunt interzise pe chat! Cei care nu respecta regulile vor fi banati." Si nu am vorbit nici vulgar si nici nu am pomenit de tente sexuale. Dc te ambalezi asa? Daca e gresit ceea ce am facut, spunei celei/celuia sa scrie si dedesupt faza cu spam
TeukieFan: zi-mi nickul
TeukieFan: hmph exact ca si toti, mari tupeisti sub forma de anon >.<
Anon1801: dc, vrei sa ma spui Adminului si apoi sa ma stearga de pe forum? Ca sa te razbuni pe mine?
TeukieFan: esti dusa ?
TeukieFan: sunt moderator
TeukieFan: crezi ca-ti merg apropourile astea cu mine ? )
Oook...deci mie mi se pare a fi o cearta T_T Si in unele faze, Moderatorul sar fi luat de ea...Acum sa nu credeti ca tin cu prietena mea, dar imi spun parerea...Si vreau sa fiu lamurita. Care a fost faza pana la urma? As vrea sa aflu si parerea Moderatorul si in special a Adminului >_<
*Multumesc*
Am o prietena, care ea a insistat sa ii dau nick-ul meu si parola mea...Asa ca nu am mai putut scapa de gura iei, si i leam dat...Acum nu stiu ce a facut pe aici, dar cica a intrat pe Chat si a vorbit cu persoanele de acolo.
Si ca ar fi jignit-o si ca s-ar fi luat de ea a iurea, legat de regulament. A salvat unele discutii. Faza este, ca ea e super revoltata pe chestia asta si nu ia convenit primirea pe care a avut-o acolo. >_< In special al moderatorului.
Anon9304:[prietena mea] Haios sa va vad pe voi cum va certati
Erlic: nu ne certam
Erlic: dar poate ma cert cu tn
Anon9304: da eo ce am facut?
Anon0069: ce ma mai distrez
TeukieFan: Nu faci pe prostu/ proasta
TeukieFan: Si eu sunt unul dintre ei
Anon0069: spam? are cumva legatura cu forumul? Chatul ar trebui sa fie in afara forumului. Adica, da...as intelege daca as vorbi asa pe forum
TeukieFan: Spam pe chat la mine e aberat
Anon0069: atunci ai putea sa ma dai aafara de pe forum, daca as fi facut spam pe FORUM ci nu pe chat
TeukieFan: Te crezi la servici ?
TeukieFan: Iti dau ban si am rezolvat da nu's atata de incuiata la minte
TeukieFan: Si nici spama.
TeukieFan: Adica din cate am vazut era si o cearta pe aici
Anon0069: dah, si eu nu eram in cearta respectiva, si din cate vad eu, aici scrie "Limbajul vulgar si discutiile cu tenta sexuala sunt interzise pe chat! Cei care nu respecta regulile vor fi banati." Si nu am vorbit nici vulgar si nici nu am pomenit de tente sexuale. Dc te ambalezi asa? Daca e gresit ceea ce am facut, spunei celei/celuia sa scrie si dedesupt faza cu spam
TeukieFan: zi-mi nickul
TeukieFan: hmph exact ca si toti, mari tupeisti sub forma de anon >.<
Anon1801: dc, vrei sa ma spui Adminului si apoi sa ma stearga de pe forum? Ca sa te razbuni pe mine?
TeukieFan: esti dusa ?
TeukieFan: sunt moderator
TeukieFan: crezi ca-ti merg apropourile astea cu mine ? )
Oook...deci mie mi se pare a fi o cearta T_T Si in unele faze, Moderatorul sar fi luat de ea...Acum sa nu credeti ca tin cu prietena mea, dar imi spun parerea...Si vreau sa fiu lamurita. Care a fost faza pana la urma? As vrea sa aflu si parerea Moderatorul si in special a Adminului >_<
*Multumesc*