Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-ati schimbat

Multumesc din suflet ca m-ai anuntat. Mi-a placut mult capitolul si imi retrag spusele dintr-un comentariu anterior, incepe sa imi placa de Will (trebuie sa recunoasteti, este destul de interesant tipul, no?). Chiar sunt curioasa, ce va face oare? Va renunta la ea sau va incerca sa o faca sa isi recunoasca sentimentele fata de el sau o va obliga sa il iubeasca? (Stiu, trei de 'sau' *rolling eyes*) Ca sa imi spun o parere despre modurile de expunere... Descrierea este ok (aici referindu-ma la cea a sentimentelor, deoarece descrierea peisajului a cam lipsit), actiunea incepe sa devina ‚picanta’ (dupa cum mi-ai spus si in mesajul privat *smile*). La dialog incearca sa lasi un spatiu liber dupa ce scrii acea liniuta (‚-’) si dupa aceea sa scrii ceea ce spune personajul, da mai bine la estetica. Tipa (aka Angela) a avut destul de multe monologuri si mi-au placut. Ionut a lipsit in mare parte (a aparut doar la faza telefonul, nespunand nimic), so nu ma leg de el, dar Angela incepe sa se contureze mai bine ca si personaj (cred ca devine cum isi doreste autoarea). Andrei stie ca are o relatie falsa cu Angi, de ce nu spune nimic? Si el este indragostit de ea, nu?
Ai avut cateva repetitii ale cuvintelor (aici nereferindu-ma la substantivul ‚realitate’ pe care l-ai scris de mai multe ori, probabil vrand sa evidentiezi o idee) si cateva greseli (doar urmatoarele le-am obervat):

‚Degand’ – Se scrie dezlegat: ‚de gand’.
‚Am vaut’ – ‚am vazut’
‚Celalt’ – ‚ Celalalt’
‚vroiam’ – Aceasta este o forma incorecta. Corect este ‚voiam’ sau ‚vream’.
‚ Prea tarziu fraiereee!’ – ‚Prea tarziu, fraiere!’

Ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca ai repetat de mai mult ori literele unui cuvant (‚fraiereee’ si alte cateva), mie nu mi-au placut. Ok, ele evidentiaza ceea ce vrea sa spuna cineva, dar devin enervante si arata urat.
Ce as adora mult, mult ar fi daca ai adauga ceva cu adevarat picant la fic [acum nu imi vine nimic in minte, tu esti autoarea, poti pune ce vrei, orice este posibil in lumea ce tu o creezi prin cuvintele ce le scrii/tastezi (adauga si ceva fantastic daca vrei, nimeni nu te opreste, numai sa nu fie un cliseu sau deva de proasta calitate), iar asta o stiu din proprie experienta]. Descrie mai mult peisajele, dar nu inseamna ca trebuie sa pui fiecare amanunt, macar ceea ce are o importanta (dar nu uita de sentimente).
Mult spor la tastat, astept ceva mirific in urmatoarele capitolele, sa scrii cat mai frumos si nu uita sa ma anunti cand il pui *big hug*. Doamne, cat am scris *stare* si cat mai am de citit la fizica (tocmai mi-am amintit de cele 350 de pagini pe care le mai am intr-o carte, nepunand si celelalte).

Ps.: Sper ca vei reusi sa citesti tot si sa intelegi ceva *laugh*.

Răspunsuri în acest subiect
M-ati schimbat - de luiza_alexandra - 04-05-2012, 05:46 PM
RE: M-ati schimbat - de Zuzy Is Angell - 05-05-2012, 06:35 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 06-05-2012, 12:08 PM
RE: M-ati schimbat - de luiza_alexandra - 07-05-2012, 07:59 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 07-05-2012, 10:06 PM
RE: M-ati schimbat - de Zuzy Is Angell - 09-05-2012, 11:31 AM
RE: M-ati schimbat - de luiza_alexandra - 13-05-2012, 09:01 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 13-05-2012, 10:01 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 18-05-2012, 11:01 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 20-05-2012, 10:47 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 26-05-2012, 10:41 PM
RE: M-ati schimbat - de Lia - 30-05-2012, 01:38 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 07-06-2012, 04:38 PM
RE: M-ati schimbat - de Erdna - 27-06-2012, 03:59 PM
RE: M-ati schimbat - de leoaica - 09-07-2012, 02:45 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Asa m-am schimbat Vir 41 38.754 13-12-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Mdn.
  ViaÅ£a m-a schimbat ... Pustoaica_cu_ochii_verzi 11 6.102 02-10-2010, 02:42 PM
Ultimul răspuns: crazy little red

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)