10-11-2013, 09:23 PM
![[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif)
M-am indragostit de tine
|
30-03-2014, 04:32 PM
(Ultima modificare: 30-03-2014, 04:40 PM {2} de ohaio_angel.)
Nu stiu daca strica prietenii sau nu, dar am ceva foarte amuzant, eh, scuze Sy, dar ma simt atat de bine astfel mi-am zis sa fie ceva foarte interesant.
Cui mi-am marturisit eu marea dragoste: @Yondaime Am si dovada! Bine, pe chat-ul general ![]() Yondaime: Asa, Zi Angel ohaio_angel: ![]() yzyy: O.O Yondaime: O.O De ce? Katsu: ![]() ![]() ![]() Ohaio_angel: Hmm, asa! Trebuie un motiv anume? Yondaime: Nu, dar nu stiu ce sa zic. Nu e prea bine sa te indragosteti de mine. pentru ca eu stau departe. Katsu; Wow, Yondaime a ramas fara cuvinte~ yzyy; Yo Piranda: Wow ![]() yzyy: Yo.. Yondaime: Nu radeti, ma Piranda: Asta e deja o scena scoasa din telenovele Tears: Cam asa... ~~~~~~~~ SI aici incep dramele: Piranda: "Oh, iubita mea... si eu te iubesc, insa...insa..soarta nu este de partea noastra" Yondaime: Cum sa te indragosteti de un nesimtit c mine? ohaio_angel: hmm ![]() Si asa mai departe~~~~ Yoane: Dar nu vomputea fi impreuna , draga Angel Eu sunt un rebel al societatii, sunt un incalcator de reguli ... Apoi m-a refuzat, mi-a refuzat dragoste, dar a fost amuzant totusi.... Acum sa-mi cer scuze, imi pare rau Yoane ca ti-am facut asta, chiar imi cer scuze, poate trebuia sa ii fac asta lui Sy ![]() ![]() ”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.” |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
1 Vizitator(i) |