10-11-2013, 09:23 PM
M-am indragostit de tine
|
30-03-2014, 04:32 PM
(Ultima modificare: 30-03-2014, 04:40 PM {2} de ohaio_angel.)
Nu stiu daca strica prietenii sau nu, dar am ceva foarte amuzant, eh, scuze Sy, dar ma simt atat de bine astfel mi-am zis sa fie ceva foarte interesant.
Cui mi-am marturisit eu marea dragoste: @Yondaime Am si dovada! Bine, pe chat-ul general Sper doar sa nu ma omoare dupa asta (o planuiam de cateva zile ) Yondaime: Asa, Zi Angel ohaio_angel: ....sa sti ca m-am indragostit de tine yzyy: O.O Yondaime: O.O De ce? Katsu: ... ._. Ohaio_angel: Hmm, asa! Trebuie un motiv anume? Yondaime: Nu, dar nu stiu ce sa zic. Nu e prea bine sa te indragosteti de mine. pentru ca eu stau departe. Katsu; Wow, Yondaime a ramas fara cuvinte~ yzyy; Yo Piranda: Wow ))) yzyy: Yo.. Yondaime: Nu radeti, ma Piranda: Asta e deja o scena scoasa din telenovele Tears: Cam asa... ~~~~~~~~ SI aici incep dramele: Piranda: "Oh, iubita mea... si eu te iubesc, insa...insa..soarta nu este de partea noastra" Yondaime: Cum sa te indragosteti de un nesimtit c mine? ohaio_angel: hmm sa vezi ce planuiesc mai departe Si asa mai departe~~~~ Yoane: Dar nu vomputea fi impreuna , draga Angel Eu sunt un rebel al societatii, sunt un incalcator de reguli ... Apoi m-a refuzat, mi-a refuzat dragoste, dar a fost amuzant totusi.... Acum sa-mi cer scuze, imi pare rau Yoane ca ti-am facut asta, chiar imi cer scuze, poate trebuia sa ii fac asta lui Sy (te rog nu ma omori Sy) ”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.” |
|
br>
Utilizatori care citesc acest subiect: |
2 Vizitator(i) |