11-02-2011, 09:55 PM
Bun, a ajuns Mefisto aici. Scrii foarte mult si te repeti ingrozitor de tare, incat am renuntat la corectura pe capitol, ca ma apuca dracii si decat sa te demoralizez mai bine tac.
Prea multe propozitii. Incearca si fraze, ca e suparator sa faci asa de multe propozitii. Actiunea e monotona - m-am dus, am venit, am facut, etc -, iar semnele de punctuatie lasa de dorit. Greseli nu sunt prea multe, iar eu nu sunt in stare sa le corectez, deja ma doare capul ~ nu din cauza ficului, nu intelege gresit~
Inainte de conjunctia coordonatoare '' si '' nu se pune virgula. Iti sugerez sa lasi spatiu dupa fiecare semn pus, altfel se ingramadesc propozitiile prea tare si e suparator.
Destul de bunicel... :-?? Nu sunt in stare de mai mult...
Bafta la scris in continuare.
Prea multe propozitii. Incearca si fraze, ca e suparator sa faci asa de multe propozitii. Actiunea e monotona - m-am dus, am venit, am facut, etc -, iar semnele de punctuatie lasa de dorit. Greseli nu sunt prea multe, iar eu nu sunt in stare sa le corectez, deja ma doare capul ~ nu din cauza ficului, nu intelege gresit~
Inainte de conjunctia coordonatoare '' si '' nu se pune virgula. Iti sugerez sa lasi spatiu dupa fiecare semn pus, altfel se ingramadesc propozitiile prea tare si e suparator.
Destul de bunicel... :-?? Nu sunt in stare de mai mult...
Bafta la scris in continuare.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour