Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lost forever, Love me beat

Sper sa va placa!! Multumesc de comentariu Feeling Free ! :*:*:* O sa incerc sa iti ascult sfaturile :*:*:*

Cap 5….

Nu steam ce sac red pana si-a dat masca jos, am ramas
blocata ! Era chiar Kakashi-sensei !!! Ce cauta el aici, si de ce mi-a spus asa?
-Ce se intampla aici?
-La multi ani !!!
Imediat ce Kakashi-sensei a zis asta mii de baloane colorate au inceput sa cada din copacii si toata lumea a venit la mine. Eu ramasesem cu un zambet pana la urechi si cu lacrimi in ochi. Atunci mi-am dat seama ca ei tineau la mine, ma iubeau asa cum eram eu, cu bune si rele. Erau toti la petrecerea surpriza : Ino, Hinata, Tsunade, TenTen, Rock Lee, Neji…….
Toti au venit pentru mine, pentru petrecerea mea. Dar lipseau cei mai importanti oameni din viata mea, “iubitul” meu si “fratiorul” meu. Ne-am distrat pana dimineata, am dansat, am baut si am ras pana ne-au tinut vorbele, dar eu tot nedumerita eram. De ce am simtit patful lui Sasuke si de ce i-am auzit glasul? Atatea intrebari, mii de intrebari la care nu am inca raspuns. Pe la 10:00 dimineata s-au trezit toti si au plecat inapoi spre sat. Eu si fetele am ramas in satul Sunetului. In timp ce fetele mergeau inaintea mea eu, neatenta, cu gandul in alta parte, am lovit pe cineva.
-Pardon, nu am fost atenta !
-Tu esti, Sakura? Ce cauti aici?
Era ……..Sasuke ! Era el, ingerul meu in fata mea, ochii au dat drumul lacrimilor cristaline, inma sa bata cu o putere nemarginita si picioarele sa-mi tremure. Am inceput sa tip la el ca o nebuna care nu isi dadea seama ca e lume pe langa ea.
-Mai indraznesti sa-mi rostesti numele dupa tot ce mi-ai facut? Nenorocitule!! Cine te crezi sa vorbesti cu mine, crezi ca pentru mine a fost asa usor cum a fost pentru tine?
-Iarta-ma, Sakura, am fost un prost, stiu asta! Te rog nu mai plange , te implore sa ma ierti !! Eu….te….
-Nu mai spune nimic ! Daca vreau plang, daca vreau te iert , nu ma intereseaza ce vrei sa-mi spui, idiotule !! Si ai dreptate, esti un prost!!
Dupa ce i-am zis cuvintele acestea am disparut in padure. Doream sa nul mai vad, sa nu ii mai aud glasul ! Il iubeam asa mult incat imi venea sa il i-au in brate dar stiam ca nu trebuie sa fac asta !! Am stat pana seara in padure incercand sa ma linistesc, nu ma interesa de Hinata si Ino care isi faceau griji pentru mine, ma interesa doar de noi, doar de el !
Atata durere in sufletul meu, atata iubire si tristete pentru el, doar pentru el. Cerul a inceput sa verse lacrimi amare pentru mine parca in fiecare picatura simteam cum durerea inceta putin cate putin. Intr-un sfarsit a aparut Sasuke.
-Sakura, te rog frumos, asculta-ma !
-Vrei sa te ascult? Tu nu m-ai ascultat pe mine, tu ai plecat si m-ai lasat singura ! Eu de ce te-as asculta?
-Stiu ca nu ar trebui sa ma asculti, dar te rog , incearca!
-Nu vreau si punct! Te urasc si te……
Nu am putut rosti acel cuvant. Am inceput sa ma lupt cu el, am facut mii de justsuri pana cand am obosit.
-Ce crezi? Am devenit puternica! Nu mai sunt un copil !!
-Stiu asta, te-ai maturizat, te-ai facut mai frumoasa decat erai! Te rog, incearsa sa ma ierti !!
Nu mai puteam rosti vreun cuvant, aveam rani grave dar tot stateam in picioare aproape de fata lui. Cerul nu se oprise din varsatul lacrimilor, parca astepta un sfarsit al nostru ! Ma uit la Sasuke care nu mai putea rezista dar incerca.
-Nici sa nu te gandesti ca te voi ierta !! Poate in visele tale, idiotule ! Crezi ca o sa reusesti ceva cu doua cuvinte, afla ca nu !! Lasama in pace !! Mi-ai facut destul rau …..Rosteam aceste cuvinte fara sa stiu ca Hinata si Naruto se impacasera si erau in casa, la caldura, la gura semineului.
-Nu o sa ma parasesti nici-o-data, da Naruto?
-Sigur, iubita mea, ma bucur ca m-ai iertat, iti promit ca nu o sa mai plec vreodata !! Dup ace ii rostise aceste cuvinte o saruta pe frunte. Intre timp la mine si Sasuke era mai rau.
Lacrimile mele se imbinau cu picaturile de durere ale cerului. Puterea de a mai sta in picioare incepea sa ma lase. Dar totusi am rostit ultimele cuvinte !
-Sti cat am suferit eu? Sti macar ca eu te iubesc si ca nut e-am uitat, sti ? Nu sti pentru ca ai fost plecat si ai avut grija sa ma faci sa sufar sis a plang !!
-Sakura…..sti de ce am plecat ! Credema ca nu am vrut sa te fac sa suferi sau sa plangi. Asa ca te rog iartama ! Daca nu ma ierti macar primeste acest trandafir ca simbol al iubirii mele.
Era un trandafir albastru, cu cativa spini, exact ca dragostea noastra, Senzuala si Dureroasa !
-Il primesc cu multa….dragoste ! Dar nu te iert….mai e mult pana atunci !
Cand mainile noastre s-au atins am simtit o flacara a iubirii arzand mai tare ca inainte , mult mai tare.
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

Răspunsuri în acest subiect
Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 14-02-2010, 04:18 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Irukandji - 14-02-2010, 06:58 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 15-02-2010, 06:12 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 15-02-2010, 11:25 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 16-02-2010, 05:29 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Fifilina - 16-02-2010, 09:45 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 17-02-2010, 12:16 AM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 21-02-2010, 01:09 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 22-02-2010, 08:26 PM
RE: Lost forever, Love me beat - de Crazy Person - 23-02-2010, 10:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Lost Alexya 2 3.203 19-05-2013, 03:38 PM
Ultimul răspuns: Alexya
  [Naruto]  Can you hold my hand I: Forever alone ^Ciresica^ 39 29.490 30-09-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  [Naruto] Lost hope hidden in the dark .. Kyandi. 10 5.797 29-08-2012, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Erina Ozaki
  A gift forever ... sakura_sasuke 3 3.632 03-12-2011, 11:02 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 12.170 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Love forever alice99 7 4.581 24-07-2011, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  I walk forever Mada Shine 3 3.505 23-07-2011, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  We will still be friends forever despite difficulties •нąкü• 100 51.277 18-07-2011, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Mùsè
  Lost Souls Liar 2 3.369 27-06-2011, 03:42 PM
Ultimul răspuns: Liar
  The last beat... DeDal N. 1 2.836 13-02-2011, 10:34 AM
Ultimul răspuns: Kayla.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)