Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Llama, llama, mushroom, llama

Femei, am luat 10 la teza la romana si 10 la test la franceza! MWahahahahhah!
Si cu medaliile, pana la urma o sa mearga sau nu, ca m-ati aburit de tot 46? Daca e, pot ajuta daca am cu ce 24
[Imagine: Jun0xCa.png]

Medaliile le am salvate si am tab-ul cum le daduse Lia deschis. Adica, situ numele si medalia. Faza tare e ca nu imi pot da seama de ce nu apar. Toate codurile sunt in loc, fisierele php nu au erori... mai devreme aparea 5. De asemenea, ar trebui sa apara si pe profil... si asta nu se intampla.

La celalalt plugin apareau pe profil... Si e din template, de-asta sunt sigura ca template-ul nu e default si e editat si la cat a fost editat... dumnezeu mai stie cum a fost cand era default, mai ales ca se merge pe bucatele.

Felicitari pentru teza ! Little One ? Narnia ? V-ati schimbat numele pana la urma ca nici n-am fost pe faza 10

Nu. Daria e Little One, Arya e Lia si eu am ramas narnia.

Oh , I see. This is proof I'm really bad with names :/

Loololololo, a venit primarul orasului Pitesti, Pendiuc, la mine in cartier si sta la mine inf ata blocului cu niste pungi in mana, el si sirul de admiratori/admiratoare. Dafuq, n-am nevoie nici se zahar, nici de ulei si nici de faina.

Suntem gata gata sa ne luam amenda de la Distrigaz pentru ca avem aragazul in balcon. Toata scara are aragazul mutat in balcon. Okay, am o saptamana sa mut aragazul inapoi in bucatarie, a.k.a. camera mea. Imi bag picioarele, fac cerere de deconectare, am plita electrica si la cate mancare facem noi nu am nevoie de mai mult. Fac cerere de renuntare la gaze si sa vina sa-si ia tevile. Sa vad ce reactie vor avea aia de deasupra cand vor ramane fara gaze ca am coloana dracului care imi trece prin casa! Incepusera sa se planga si de coloana veche ca "cine v-a dat voie sa o taiati?" DAFUQ??? Voi ati taiat-o!!! Si v-a trezit revizia tehnica dupa 23 ani? PE BUNE??? 23 DE ANI??? "Revizia tehnica se face odata la 10 ani" si ei vin dupa 23 de ani... Si se plang ca de ce sunt tevile vechi... cand am facut cerere sa veniti sa le inlocuiti pentru ca erau scurgeri de gaze nu a venit nici dracu sa o faca, a trebuit noi sa platim si sa inlocuim. Si au venit in decembrie, au vazut ca sunt scurgeri si au zis ca vin sa inlocuiasca tevile, nici un comentariu ca de ce avem aragazul in balcon, adica tot blocul si toate tevile. Acuma au venit sa urle ca nebunii.
Sa nu-mi dea amenda, atata tot, ca altfel nu mai dau nici licenta nici nimica.

Daca nu-l injur pe administrator ca asta e facuta de el ca sa isi ia bani!

Si mi-am luat si BSOD... great, splendid. Acuma ce pisici mai pati si laptopul?-.-

Chestie "inteligenta" la tip:
"Nu aveti voie cu butelie in casa"
"Daca aragazul are sa fie conectat si la butelie ce vrei sa ii fac?"
"Va duceti sa cumparati aragaz fara conectare la gaze"
"Adica electric"
"Nu, nu electric, doar la gaze"
"Si unde gasesc eu acest aragaz "minune" ca toate aragazele au si pentru butelii!!!"
"Va duceti la un magazin de profil"
"Exemple va rog"
"Cautati pe internet ca aveti internet"
"Serviciile mele de internet intra acuma la Distrigaz sau cum? RDS a fost cumparat de Distrigaz? Nu aveti cum sa ma obligati sa caut pe net, in ce baza legala faceti acest lucru?"
"Va dau amenda!"
"Baza legala a amenzii?"
"Nu aveti voie cu modificari fara acordul Distrigaz"
"V-am intrebat in baza carui art si a carei legi in vigoare imi dati amenda ca am aragazul in balcon. Uite asa, vreau sa ma duc sa ma informez"
"Aveti aragazul in balcon"
"Baza legala e ca am aragazul in balcon? Dovedeste-mi tu mie ca acum 23 de ani nu au pus aragazele la toata lumea in balcon"
"In baza proiectului tehnic al blocului nu aveau cum sa fie in balcon"
"Si cand o scara intreaga are aragazul in balcon, veti zice ca toti ne-am modificat?"
"Nu e toata scara, doar dumneavoastra"
"Zau? Facem pariu?"
"Nu ma mai faceti sa-mi pierd timpul si asa restrans"

Si pleca tipul si se duse la vecina... cu aragazul in balcon! Si incepe "Cine v-a dat voie sa aveti aragazul in balcon?" *face/palm*

Totusi,ciudat.Aragazul in balcon?Mai stai in Bucuresti?39
Mai bine mergi pe plita electrica,ori gaze,ori electricitate ... nu faci nicio economie.

Eu am Balconul si Bucataria in aceeasi camera, de fapt, ce camera?! Si baia mea e mai mare decat ce numeste familia mea Bucatarie.
Cum sa nu te lase sa ai aragazul in balcon -.-?! Este ca si cum ai zice ca nu poti tine masina de spalat pe hol.

Yep. La noi sunt tehnic garsoniere, dar au 2 camere si bucataria este in balcon. Toti avem asa, unii au chiar butelii, gen tipul de deasupra mea de la 4. Si e Bucuresti, asa au fost blocurile.

Ba la mine faci! Ca o luna de zile am avut gazele taiate ca deh, fostul administrator nu platise facturile, si am mers pe plita. A venit factura la curent mai mare cu vreo 20 de lei. Pai pisicii masii, 2 luni cand am mancat doar de la magazin ca ai mei erau la Cluj si nu am dat drumul la aragaz mi-au venit numai gazele 1 milion/1 milion jumate pe luna!

Mi-am adus aminte:

"Nu aveti voie cu tevile pe afara" [...] "De ce va trece coloana de gaze prin casa?" *aia taiata de ei de ma intreba ca cu ce drept am taiat-o*

Presupun ca vroia sa zideasca si ditamai placa de beton [zona aia cu verde a Bucurestiului daca e cutremur ca e numai din ditamai placile de beton si stalpi de siguranta cu duiumul] in jurul tevii de gaz, dar sa vezi, ca vine legea si ii da cu bata-n cap ca nu ai voie sa ai tevile zidite pentru ca, daca este vreo scurgere, nu are pe unde sa iasa acel gaz si face explozie! Si e INTERZIS prin LEGE.

Doamne, PROSTII PROSTILOR!!!

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Llama drama Aly 1.019 295.566 10-05-2020, 11:52 AM
Ultimul răspuns: Syryus
  Llama drama (reloaded) Syryus 990 310.756 19-04-2013, 04:01 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Llama drama Ryuu 300 99.044 19-08-2012, 12:58 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Llama drama Lia 531 193.089 05-08-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ana
  Llama wars Lia 473 167.702 26-07-2012, 12:54 AM