Răspunsuri: 157
Subiecte: 9
Data înregistrării: Feb 2013
Reputație:
197
Zupi: 11.585 z
a-e = anime-empire
m-a= manga-anime
?
Stiu ca m-a (daca e cel de care zic) era in "batalie" cu un al forum, dar nu imi pot aminti numele de nicio culoare. Avea o tema cu rosu pe vremea aia, cred. Uneori chiar imi doresc ca al meu creier sa ma si ajute.
Răspunsuri: 872
Subiecte: 54
Data înregistrării: Dec 2010
Reputație:
149
Zupi: 86.672 z
Oh, stiu de cele cu fleet din plin
Si de cele cu Ryu cand stafful era prea gsddsmghg,hjhgxdgfsdret si desigur foarte fgdgfdh,.uykfdreg si etc.
De cele cu Lexxu habar n-aveam
Shit, I feel old. But not as old as you, grandma
Răspunsuri: 59
Subiecte: 0
Data înregistrării: Mar 2012
Reputație:
14
Zupi: 5.958 z
manga-anime si animax au avut cele mai simpatice certuri din istoria animeurilor.
Răspunsuri: 1.782
Subiecte: 135
Data înregistrării: Aug 2010
Reputație:
89
Zupi: 47.841 z
02-03-2013, 06:32 PM
(Ultima modificare: 02-03-2013, 06:38 PM {2} de Lia.)
Yup a-e si m-a sunt anime-empire si manga-anime. Niciunul n-a fost niciodata rosu, m-a a fost albastru si a-e bej/crem/maro, doar am fost mod pe amandoua destul timp, stiu.
Dupa ce a murit m-a, a fost admin o tipa insuportabila si proasta, Syryus, Cyber si DiZ stiu, JJB era nick-ul, si staff-ul de pe a-e ne-am pus sa trollam "noua versiune".
Storm, eu m-am certat cu Lexxu.
Desi s-ar putea ca m-a sa fi fost in batalie cu alt forum, Zup era candva portocaliu, dar cum Flaw era admin pe ambele pe la sfarsitul m-a-ului nu cred sa fie cazul. anime-xg parca mai avea culori de genul.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
Clicky
Reputație:
89
Si Tornado, daaaa, mai ales la fan fiction cu x.black.princess aka Jo, xyzmary, laurelay (we called her laurechu), xNovember etc
Si desigur animax cu Krieg, Athelfirth, retardul de Iusty care a fost pe toate forumurile idiot etc
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
Clicky
Reputație:
14
xNovember era foarte misto. Am uitat cum o chema.
laurelay era meh
iusty era amuzant.
altherfilth la fel
krieg era tatal lor.
Reputație:
197
Nu, nu, staff-ul m-a era in cearta cu unii de pe un forum care nu a fost mentionat aici. Eu dupa ce m-a a murit, am cam renuntat la forumuri, usor-usor. Oriunde ma duceam era un mediu ostil sau deja nu mai se vb de anime-uri, ci de altele. Bine, nici acum nu vad ca topic-urile legate de anime sa fie ft dezbatute.
A-E a aparut dupa ce m-a de alta data s-a dus in jos, de s-a schimbat staff-ul, d'asta zic de un alt forum care era in rivalitate inca de pe vremea de glorie a lui iusty.
Am cont pe toate, chiar si aici aveam deja cont, dar am zis sa start fresh.
Stiu cateva nume insirate p'acolo, dar, cum am zis, e un total blank.
Reputație:
14
despre anime-uri s-a tot dezbatut,avand in vederea ca industria n-a mai produs absolut nimic cu adevarat nou si interesant,televizorul nu mai da mare lucru,copii nu prea mai au acces la anime-uri... noi ce sa mai facem?sa reluam discutiile?
Reputație:
197
Ah, nu, nu ma refeream la asta. Acum are sens sa fie asa, dar nu si la vremea respectiva, cand anime-urile erau tot mai difuzate la TV, iar fenomenul era la cote maxime.
Ugh, urasc ce lapsus am. Deci nu era Anime-Club, parca si aia sunt de acum o mie de ani.
Reputație:
89
02-03-2013, 06:51 PM
(Ultima modificare: 02-03-2013, 06:52 PM {2} de Lia.)
xNovember e Diana, are cont si aici sub numele de Eirenne, we used to be very close, hell, Flaw's ex gf was one of my best friends
O sa vezi o schimbare in ceea ce priveste promovarea anime-urilor curand, sa terminam cu tema mai intai.
Cat despre motivul pentru care lumea a plecat de pe m-a pe a-e e fiindca xyzmary s-a certat cu Flaw si Falcon si cam mai cu toata lumea si si-a facut ea forum, si a luat cei mai buni scriitori de pe m-a si o groaza din userii cei mai activi cu ea, inclusiv mare parte din staff.
A fost misto doar ca Cecilia e mai greu de digerat dupa o vreme si forumul devenise absurd in ceea ce privea regulile.
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
Clicky
|