05-09-2012, 08:43 PM
Exact <3
Llama Drama
|
05-09-2012, 09:38 PM
(Ultima modificare: 05-09-2012, 09:47 PM {2} de James Dean.)
05-09-2012, 09:44 PM
Mi-a facut mama un capuccino asa bun O___o
asdfghjkl;'
My tea’s gone cold I’m wondering why I ,got out of bed at all.The morning rain clouds up my window,And I can’t see at all;And even if I could it’ll all be gray,
But your picture on my wall It reminds me, that it’s not so bad, It’s not so bad.
05-09-2012, 10:01 PM
(05-09-2012, 09:38 PM)James Dean A scris: http://thehaterants.wordpress.com/2012/0...aka-copii/ Sweetie, pe tipa o cheama Jo si e o prietena foarte apropriata mie. Cred ca eu am si pus linkul la threadul cu Generatia cu cheia la gat probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
05-09-2012, 10:02 PM
Cool,dar revoltele pe bloguri sunt inutile si nici macar nu te ajuta sa eliberezi frustrari.
Mi se pare fix pix.Mai bine iei lucrurile precum dailycotcodac/spune tu alt blog de genul,cu umor si plictiseala ... much better !
05-09-2012, 10:11 PM
Neah, she's a writer, like literally a writer. Nothing makes her feel better than writing, whatever shape it takes, unless it's cigarettes, booze, kinky s** or Alan Rickman.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
05-09-2012, 10:18 PM
mai ramane sa aflu ca ii place Cartarescu si este exact persoana pe care nu vreau sa o cunosc. )))))
05-09-2012, 10:19 PM
Da, oameni buni, tocmai mi-am adus aminte de emisiunea lui Teo Trandafir de pe PRO Tv god, cat de amuzanta imi parea.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
9 Vizitator(i) |