05-09-2012, 08:02 PM
http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid245908
sig nou, bla bla.
in ultima vreme mi-am facut multa reclama, lol.
sig nou, bla bla.
in ultima vreme mi-am facut multa reclama, lol.
Llama Drama
|
05-09-2012, 08:02 PM
http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid245908
sig nou, bla bla. in ultima vreme mi-am facut multa reclama, lol.
05-09-2012, 08:05 PM
Kid, ghici cui i-a dat tag prietena in poze pe fb? Si el imi trimite mesaje cu: I've always wanted a girl who could dominate me Xx si alte chestii de flirt. I-am raspuns cu: We don't always get what we want, now do we?
Imi venea sa scriu la sfarsit, xoxo hard to get girl probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
05-09-2012, 08:06 PM
N-ai raspunsuri ca pentru mine avatarele sunt ca si cum nu sunt
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky
05-09-2012, 08:10 PM
Bine, bine, dar ultimul post contine o semnatura gurl ...!
Ah, si meh, ce sa ii faci .__.?
05-09-2012, 08:11 PM
Da, care ai postat-o azi, o sa vad cand ajung pe la threadul tau. E 8, am un edit de dat la His, baie de facut si semnatura lui Cherie pana vine fratemiu.
05-09-2012, 08:13 PM
Da, ce sa-i fac? Sa-i spun ca poate sa viseze domnia lui cat o vrea. Cat timp are prietena nu mai fac greseala sa ma bag. You chose her even if she can't give a proper bj, you keep her.
05-09-2012, 08:29 PM
Umh, nope, doar o chestie parca facuta din gelatina care am cumparat-o acum 6-7 ore )
05-09-2012, 08:39 PM
Lol, imi aduc aminte de mana din gelatina care o lipeam de geamuri.
Grrr, I'm so pissed off right now that I'll do the edit and sig and whatever tomorrow and go take a bath -.- probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate nu credeai ca e vital cand lumea mea se descompunea in ceasuri si goluri de mine au imbatranit in cadente si sentimentele mele sub greutatea atator vieti netraite... Clicky |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
5 Vizitator(i) |