Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Liceul - un loc in care iubirea intra in scena

Capitolul 7 - Dezvaluiri

Ami iesi din living si se duse in camera ei. Ren vazu acest lucru si se duse dupa ea. Dupa ce intra in camera inchise usa dupa el.
-Ce cauti aici? zise enervata Ami.
-Trebuie sa-mi dai niste explicatii. zise foarte serios Ren.
-Despre ce? spuse adolescenta prefacandu-se ca nimic nu s-ar fi intamplat.
-Nu te mai preface! Am auzit ce ai spus si ce a spus tatal tau! Am auzit cand ai spus ca....Saiko este fiica ta! zise acesta rastindu-se.
-Foarte bine! Nici nu m-ai stiam daca m-ai pot tine in mine secretul acesta care mi-a distrus viata. zise aceasta trista.
In mintea fetei nimic nu se m-ai intelegea. Nimic nu m-ai era la locul lui. Statea si se gandea. Dar la ce? La nimic! O lacrima se prelingea pe obrazul ei fin. Nu se m-ai putea abtine, desi promisese candva ca nu vam-ai plange...niciodata.
Brunetul ii sterse lacrimile de pe fata si ii spuse cu blandete:
-De ce nu vrei sa imi povestesti? Hai povesteste-mi!
Brunetul si rozalia se aseza pe pat.
" Stiu ca nu trebuie sa ii povestesc. Dar nu m-ai pot sa tin in mine. Nu mai pot...." gandi rozalia.
-Totul a inceput cand tatal meu a divortat de mama mea. Dupa ce a trecut ceva timp, mama s-a recasatorit. Cu un om cumsecade, generos si chiar m-a acceptat pe mine ca fiind fiica lui. Intr-o zi, sotul mamei mele a ramas cu mine acasa, eram doar noi doi. Nu am sa uit niciodata cum acel animal m-a... nu m-ai apuca sa zica nimic ca fata incepu sa planga cu lacrimi de crocodil.
Ren incerca sa o linisteasca dar era in zadar, adolescenta nu se m-ai oprea din plans. A luat-o in brate si a incercat sa o consoleze.
-Aveam doar 12 ani. Cum a putut sa faca asta? spuse adolescenta cu lacrimi in ochi.
Era asa de obosita si de confuza ca nu putea sa faca altceva decat sa adoarma in bratele brunetului. Adolescentul vazand asta, n u se incumeta sa o trezeasca, asa ca o lasa-se sa doarma mai departe in bratele lui. Nu dupa mult timp, Ren adormi si el.
Trcura 2 ore de cand Ami si Ren dormeau imbratisati. Saiko, cum ea era foarte zambareata si care face intotdeauna nu mai prostioare, intra in camera rozaliei.
De indata ce ii vazu pe ce-i doi imbratisati, satena sari pe ei ca sa ii trezeasca.
-Saiko termina! tipa Ami la ea.
-Haide soro! Fi mai vesela! Niciodata nu te-am vazut razand. zise satena putin trista putin vesela.
-Asta penru ca viata nu mi-a permis acest lucru.zise aceasta ridicandu-se din pat.
Cand realiza ca Ren era cu ea in pat incepu sa tipe:
-Ce naiba cauti tu aici?
-Aaaaaa.Nimic, am adormit doar. zise acesta somnoros.
Ren vru sa plece din camera, dar inainte de asta ii spuse la ureche, in soapta:
-Nu-ti face griji! Nu voi spune la nimeni ce ti s-a intamplat.
Ren se duse repede in camera lui si isi lua telefonul. Vroia sa il sune pe Tamaki, ca sa-i spuna ce tocmai aflase.
-Alo, Tamaki? Trebuie sa iti spun ceva foarte tare! Am aflat ca Saiko este....la gradinita la care am fost si eu. spuse acesta mirat pana chiar si de spusele lui, dupa care ii inchise prietenului lui cel mai bun, telefonul in nas.
Ceva nu il lasase sa ii spuna blondului adevarul. Dar ce?
"Ce se intampla cu mine? De ce nu pot sa ii spun adevarul?......De ce?" gandi confuz brunetul.

stiu ca e cam scurt, dar nu mi-o mai veint idei. De acum incolo am sa postez mai rara ca nu prea mai am timp. offff scoala asta!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 04-10-2008, 07:40 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Icey-chan - 10-10-2008, 03:14 AM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 13-10-2008, 08:01 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Hana-chan - 26-10-2008, 01:50 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de Redhead Rules - 02-11-2008, 01:51 PM
RE: Liceul - un loc in care iubirea intra in scena - de ::::yamashita ayumu:::: - 04-11-2008, 08:09 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Liceul...alta povara Elix3 3 3.329 29-10-2012, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lain
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 17.342 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Pe scena vietii Zuzu*lov3 5 5.181 01-01-2010, 03:20 AM
Ultimul răspuns: Sushiiushii
  Liceul J A N E 5 4.986 02-08-2008, 03:29 PM
Ultimul răspuns: minako
  Scena Vietii [parodie] ~Ryuzaki~ 1 2.939 20-07-2008, 10:47 PM
Ultimul răspuns: Amy8D