Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Leoaica isi apara intotdeuna puii

Hmm, sigur ti-a venit tie sa-i faci animale:-?
Si esti sigura ca numai pentru Naruto trebuie disclaimer? Pentru ca eu am cu totul alta parere. Ai folosit doar un personaj Naruto pe cand din Lion King(Regele Leu) i-ai folosit pe:
1. Scar, care apropo, Scar e doar porecla din cauza cicatricii pe care o are. Adevaratul nume este Taka si este unchiul lui Simba.
2. Mufasa - tatal lui Simba, fratele lui Taka(Scar)
3. Zazu - e o pasare si este servitorul lui Mufasa.
4.Shenzi - una dintre cei trei prieteni hiene a lui Scar.
Din pacate nu pot numi acest fic o combinatie intre cele doua animatii din cauza lui... Chaka! Dupa mine Chaka e Simba, fiul lui Mufasa si cel care a fost pacalit de Scar(Taka) deci din cauza ca i-ai inlocuit numele, ai plagiat. Te satuiesc sa-l schimbi in cel original pentru ca daca nu o sa ai probleme. Iar in legatura cu disclaimer-ul ar fi bine sa mentionezi ca e inspirat si din Lion King care apartine lui Walt Disney.

Iar acum putina critica, ce zici?;;)
In primul rand, lucreaza, te rog eu frumos, la descriere si adapteaza mai bine emotiile personajelor, ca de exemplu, ar trebuii sa studiezi putin fiintele pe care le folosesti. Noua, oameniilor, ne e mai usor sa scrie despre oameni pentru ca traim printre ei:)) Fiecare popor are regurile si traditiile lui si sa nu crezi ca animalele fac exceptie de la regula! Doar pentru ca sunt animale sa nu crezi ca nu sunt ordonate. Stupul e mai bine organitat decat scolile:)) Si plus, ele nu plang. Ele sufera in tacere orice rani, sufletesti sau fizice.
Mai ai de lucrat, in general a mentionat Kt.Kat ce trebuie sa inbunatatesti deci nu prea mai am ce sa iti zic.
App. Data viitoare cand postezi, posteaza in casuta pentru comment ca sa observam ca a aparut cap. nou, ok?;)
Spor la scris si anunta-ma pentru ca vreau sa te vad evoluand.
Bye Bye~

[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

Răspunsuri în acest subiect
RE: Leoaica isi apara intotdeuna puii - de Twisty Emerald - 15-09-2011, 10:49 PM
RE: Leoaica isi apara intotdeuna puii - de Daria - 15-12-2011, 11:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cineva de sus ma apara!! Crazy Person 3 3.700 06-02-2010, 03:12 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)