Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Leoaica isi apara intotdeuna puii

Nu te mai plănge, dăle timp cititorilor şi userilor să citească. Mai ales că acum a început şcoala din nou.
Desigur că nu mereu vei primi com, aşteaptăte la asta, însă nu dramatiza. Speranţă este, uinte-mă pe mine. Oricum nu o să fiu singura, sper care are să citească ce ai scris tu.

Ce aş vrea să-ţi spun este că am mai citit odată primul capitol din acest fic, l-am mai văzut pe un site. Sper că este al tău... Şi dacă nu este ai cam încurcat-o. Însă dacă cu adevărat îţi aparţine menţionează asta. Oricum am de spus multe deci fi atentă:

Capitole extrem de scurte... mult prea scurte ÅŸi chiar nu pot fi numite astfel.
Ideea este extrem de originală, dar nu are să-ţi fie aşa de uşor, mai ales că personajele sunt animale şi nu oameni.
În primul rând: trebuie să descri mai mult, fiindcă ai propoziţii extrem de seci, scurte şi chiar de neînţeles(cea în care Scar la ucis pe regele leu).
Repeţi de multe ori acelaşi cuvânt sau nume. Nu te reduce la atât, dezvoltă şi încearcă să abordezi şi alţi termeni, mai ales în catzul în care doreşti să aduci vorba de un personaj original sau neoriginal în poveste.
Nu scri corect. De ce laşi atâta space între semne. Normal nu trebuie atâta. Trebuie ataşat de cuvânt, iar atunci când scrii în continuare doar un spaţiu laşi între punctul sau semnul anterioro. Poate pare interesant sau cool/diferit-dar nu este corect... Deci încearcă să corectezi de acum în colo.
Pui virgulele de prea multe ori. : | : | Şi mereu începi de la capăt... ceea ce nu este bine. Tu nu auzi cum sună propoziţia? Reciteşte cu intonaţie şi vei vedea sigur. Virgula se pune în locuri de pauză dar şi în alte situaţi. Deci încearcă să te pui la punct cu acest factor negativ care aduce greşeli în poveste. Fi atentă cum pui de la capăt propoziţiile.
Nu prea ai reuşit să evidenţiezi bine sentimentele leoaiecei... sincer trebuie să le amplifici. Şi acolo când ai băgat partea când plângea după Oscar, trebuia să rectifici lacrimile, mai mult mergea suspin, mârâit... sunete caracteristice unei astfel de fiare.
Cu toate că poate poţi pune şi lacrimi... dar eu una în viaţa mea nu am văzut animal căruia să-i pice lacrimi ca la om. : )) De umezit, ochii da poţi specifica acest lucru.
Acţiunea este fugitivă... toul s-a decurs sub influenţa unei maniere rapide, subţiri, vără volum de substanţă.
Conturează mai bine: personajele şi caracterul lor, acţiunea, ideile şi locurile.
Vezi că ai avut şi greşeli de exprimare. Una gravă care este şi de geografie, consider eu este că ai făcut la început o propoziţie ciudată... care compară greşit.
Safariul are şi deşert. La tine parcă totul în safari este verde şi umed, dar safari-ul are şi deşert... iar la tine s-a subînţeles altfel.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a afost tema şi ideea în general. Sunt originale 100%.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Leoaica isi apara intotdeuna puii - de hiimera - 14-09-2011, 09:38 PM
RE: Leoaica isi apara intotdeuna puii - de Daria - 15-12-2011, 11:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cineva de sus ma apara!! Crazy Person 3 3.700 06-02-2010, 03:12 PM
Ultimul răspuns: Crazy Person

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)