19-06-2009, 10:54 PM
Nick: Kido
Sex: F
Categorie: persoane spre adoptie o.o
Hm, cine ma ia de copil?
Sex: F
Categorie: persoane spre adoptie o.o
Hm, cine ma ia de copil?
I'm not insulting you. I'm describing you.
La primarie
|
19-06-2009, 10:54 PM
Nick: Kido
Sex: F Categorie: persoane spre adoptie o.o Hm, cine ma ia de copil? I'm not insulting you. I'm describing you.
19-06-2009, 10:56 PM
Kido esti copilul meu si al lui Teh. Am hotarat, bun venit in familie. O sa incercam sa nu ai un nume de familie penibil logic, si o sa integrezi in lumea noastra, crede-ma
Nu scrie nicaieri ca nu avem voie sa abuzam de tine, date , dat stii ca te iubim. PS: Incerc sa tin subiectul sa nu fac Spam din doua randuri
19-06-2009, 11:47 PM
Nick: Kaname♥Gackt
Sex: F Categorie: persoane spre adoptie O.o Care are nevoie d un copil nebun si cu un IQ mai mic decat a unui caine? Vi-l dau pe frate-mio Kidding... Care ma vrea pe mine ca copil(care adora cacofoniile)? ---MY YAOI BLOG-- *click*
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]
19-06-2009, 11:51 PM
A mea esti.
te adopt kana-chan fii copilul meu pe viata si nu iti va parea rau. Stii ca te iubesc mult mult. Aporpo vezi ca , Kido e sor'ta si vezi ca s-a casatorit cu keiho, ca i-am dat voie. Nume de familie: Kazuki Mama: Teh Tata: Mitsukai yoru Copii: Kido, Kaname Gackt
20-06-2009, 01:14 AM
Nick: Myuu
Sex: F Categorie: fete singure [eh teoretic cel putin] Ne...cine ma ia de sotie?:X
20-06-2009, 01:19 AM
nick : nolazy
sex : F Categorie: fete singure..sau nu Myuu, a mea esti . Desi te-am luat deja o data, merge si de doua ori
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
20-06-2009, 07:56 AM
nick : BlueAngel
sex : feminin categorie :fete singure so , cine ma ia de sotie ??
20-06-2009, 10:34 AM
O mica surpriza sa vedeti cum stam cu casatoria...
So...cereri acceptate... Lista: Primari: -Nyzu`Chan -Winry*Chii -WickedD Fete singure: -Nyzu`Chan-->-Yulyutza_I(fiica adoptata) -Winry*Chii-->-Mousy(fiica adoptata) -myuu -nolazy -BlueAngel -Seiren Baieti singuri: -WickedD -KEiho Persoane spre adoptie: Familii: Kazumi- Mitsukai Yoru (tata), Teh (mama), Kido (fiica), Kaname?Gackt (fiica) Catre Keiho: Daca vrei sa o iei pe Kido de sotie, trebuie sa aiba acordul parintilor ei. BIG EDIT: O noua regula!!! Puteti adopta si persoanele casatorite(daca ele vor), cu conditia de a adopta "tot neamul" Seiren...cerere acceptata...vezi ca beietii sunt luati |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
120 Vizitator(i) |