19-09-2010, 01:27 PM
Kuroshitsuji...Superb :X
Nu cred ca mai exista un anime care sa ii poata lua locul. Poate FullMetal Alchemist, dar e departe
. Sa incepem cu inceputul.
Actiunea e din plin si mi se pare interesanta. Tinand cont ca totul se leaga de Ciel, mi se pare ca e un tanar foooarte matur pentru varsta lui. Adica la 13 ani sa faci un contract cu un demon?! Si inca ce demon
Seby e pur si simplu delicios, nu am nimic de reprosat la el. Tinuta, limbajul, comportamentul sunt ireprosabile
. Grafica e absolut superba, endingul e genial, ador versurile plus ca e in engleza
Tot timpul cat am urmarit acest anime, speram sa pot afla ce glume ii spunea Sebastian lui Undertaker daca radea in asa hal
. Plus ca atitudinea lui Grell era pe gustul meu, vesnicul indragostit ce Seby, candy-boy
.
Pe scurt, un super-anime, merita urmarit :X:X:X
Nu cred ca mai exista un anime care sa ii poata lua locul. Poate FullMetal Alchemist, dar e departe

Actiunea e din plin si mi se pare interesanta. Tinand cont ca totul se leaga de Ciel, mi se pare ca e un tanar foooarte matur pentru varsta lui. Adica la 13 ani sa faci un contract cu un demon?! Si inca ce demon

Tot timpul cat am urmarit acest anime, speram sa pot afla ce glume ii spunea Sebastian lui Undertaker daca radea in asa hal

Pe scurt, un super-anime, merita urmarit :X:X:X
![[Imagine: ak8THBQ.png]](http://i.imgur.com/ak8THBQ.png)