16-10-2010, 01:34 PM
Buna din nou
Nice to meet you all!*gives you a hug*
@Corina. nup,nu am vazut nici Itazura si nici Special A.*poti sa te uiti pe lista mea ca sa vezi ce-am mai vazut ^^*
Muzica....hmm...mai multe genuri,electronic,rock,dnb,indie,Jpop,Kpop.Si nu,nu-mi place Lady Gaga si nu mi-a placut niciodata.Recent am citit despre ea ca e manipulata de nu stiu ce organizatie iluminati ca sa controleze mintile oamenilor XD.diabolic.stiu.
Filmul preferat....greu sa aleg....la japoneze mi-au placut foarte mult:Koizora,Azumi,Hachiko monogatari si in rest Amelie,La vie en rose,500 days of summer,Le Scaphandre et le papillon....ca sa numesc cateva.
Trupa preferata este The Libertines de ceva vreme.Dar se poate schimba oricand.
Daca o sa am timp o sa citesc manga-urile recomandate .
@Triangle Nice to see another Scorpio *mwahaha*
Nu's din Bucuresti dar vin la Nijikon .For the first time ever!Abia astept ^o^.
Nice to meet you all!*gives you a hug*
@Corina. nup,nu am vazut nici Itazura si nici Special A.*poti sa te uiti pe lista mea ca sa vezi ce-am mai vazut ^^*
Muzica....hmm...mai multe genuri,electronic,rock,dnb,indie,Jpop,Kpop.Si nu,nu-mi place Lady Gaga si nu mi-a placut niciodata.Recent am citit despre ea ca e manipulata de nu stiu ce organizatie iluminati ca sa controleze mintile oamenilor XD.diabolic.stiu.
Filmul preferat....greu sa aleg....la japoneze mi-au placut foarte mult:Koizora,Azumi,Hachiko monogatari si in rest Amelie,La vie en rose,500 days of summer,Le Scaphandre et le papillon....ca sa numesc cateva.
Trupa preferata este The Libertines de ceva vreme.Dar se poate schimba oricand.
Daca o sa am timp o sa citesc manga-urile recomandate .
@Triangle Nice to see another Scorpio *mwahaha*
Nu's din Bucuresti dar vin la Nijikon .For the first time ever!Abia astept ^o^.