Konnichiwa !
|
06-05-2013, 02:04 PM
(06-05-2013, 08:58 AM)SouL_ReapeR A scris:(05-05-2013, 10:43 AM)Stormrage A scris:Citat:1. Mettalica , Iron Maiden , Three Days Grace , Avenged Sevenfold nazi*
08-05-2013, 05:04 AM
Ba, tu sigur esti baiat? Hallelujah, credeam ca nu mai exista baieti care sa citeasca, se pare ca m-am inselat xD
Imi place ce asculti, cel putin eu sunt moarta dupa TDG, ce sa mai vorbim de Avenged Sevenfold? *o* Si cand ma gandesc ca-mi mai intrebam prietenii daca asculta Avenged Sevenfold si ei nici macar n-au auzit Fiecare cu gusturile lui, cei drept, dar chiar e o trupa asa necunoscuta? o_o daca eu am aflat de ea, sigur nu e. Ca tot veni vorba de muzica, am citit ca, acolo, unde ai scris 3 mel de suflet, era si una de la Nimeni Altu'. Nu stiu daca o stiu, nu prea ascult, dar prin 2008, intr-o tabara, am invatat o melodie de-a lor Inca o poveste. Probabil o stii si daca da, cum ti se pare? Ma bucr ca ti-a placut Masacrul din texas, cat si Boo. Eu una am ras la unele faze din Boo, care, pe cat de scarboase erau, pe atat de tare ma amuzau cum ti-a parut filmul? O intrebare nevinovata: ce inaltime ai? xD de obicei persoanele care fac baschet sunt inalte, deci acum sunt curioasa Si inca una, si cred ca te las: Stephen King citesti? Ah, da, eram sa uit: ce culoare au ochii tai? Sper sa te distrezi pe aici, sa-ti faci multi prieteni si sa mananci si mai multa ciocolata :3 Happy posting si astept sa-mi raspunzi la intrebari ~Zbye
08-05-2013, 12:23 PM
(08-05-2013, 05:04 AM)Forever Young A scris: Ba, tu sigur esti baiat? Hallelujah, credeam ca nu mai exista baieti care sa citeasca, se pare ca m-am inselat xD Legat de melodia lui Nimeni Altu'- inca o poveste..si eu in cantonament am aflat de ea cand aveam 12 ani , iar de atunci ascult Nimeni Altu. Piesa este foarte buna , omul scuipa realitatea , si cred ca mesajul piesei l-ai inteles. Poti sa mai incerci de la el, multe piese sunt geniale , mai ales de pe albumul "Nopti prea lungi " Este un om foarte bun , trecut prin viata cu o copilarie foarte nasoala ( Nimeni Altu- Pun Pariu ) , un om care nu s-a comercializat niciodata " De multi ani castig respect si ma culc flamand " . Crede-ma , merita sa il asculti. Ca tot m-ai intrebat de Boo , nici nu iti vine sa crezi cum l-am gasit. Eram pe la un prieten si cautam ceva filme sa ne uitam, asa ca am deschis raftul unde tine-a Cd-uri si am inceput sa ne batem cu ele , mai bine zis sa aruncam cu ele in noi M-am oprit la un Cd cu numele BOO , mi s-a parut un nume amuzant asa ca m-am decis sa il incercam. Nici acum nu imi pare rau , mi s-a parut foarte frumos filmu , mai ales ca era Halloween si se distrau intr-un spital abandonat pana cand a inceput actiunea horror. Si da...toata lumea ma intreaba de inaltime. Fratilor , poate ca va dezamagesc dar nu sunt inalt De aia m-am dus la baschet , acum la 16 ani am 1.78 cm si pot sa spun ca sunt foarte mandru ca sunt cel mai inalt din familie ! ( sora mea are 20 de ani si 1.68 cm ) Legat de Stephen King , din cate imi amintesc eu , nu am citit nici-o carte de la el , insa am auzit ca e foarte bun. Promit ca urmatoarea carte pe care o voi citi o sa fie de la el pentru ca nu esti singura care ma intreaba daca am citit carti de la Stephen King. Legat de ochi , am ochii caprui.
08-05-2013, 10:08 PM
Mersi pentru raspunsuri si ma bucur ca ai fost asa rapid xD
Ai auzit melodia in perioada cand am auzit-o si eu, avand in vedere diferenta de varsta. Avand in vedere ca mi-ai recomandat aceasta trupa, o sa incep sa ascult mai multe melodii de la ei Aruncati in voi cu CD-uri? ) Vreau si eu. E ceva gen o bataie cu perne, dar mult mai periculoasa Iti vine un CD din ala in freza Ma bucur ca ti-a placut filmu Lasa ca e bine ca nu esti foarte inalt. Am un coleg ditamai capra, are aproape 2 metri si pe cat de inalt e pe atat de prost -.-' Esti bine pentru varsta ta, eu asa zic Ca veni vorba ca te apuci de Stephen King, iti recomand, ca prima carte sa fie Shining <3 Crede-ma, nu vei regreta -Cum ai aflat de forum? -Mai ai cont pe alte forumuri? -Iti place sa scri? -Daca da, ne vei incanta cu un fic? Sau cel putin o compunere? -Imi dai id-ul tau? :3 Pari o persoana foarte de treaba xD (08-05-2013, 10:08 PM)Forever Young A scris: Mersi pentru raspunsuri si ma bucur ca ai fost asa rapid xD Multumesc pentru recomandare , maine cand ma duc la biblioteca caut Shining de Stephen King 1. De forum am aflat de la un prieten , dar nu in totalitate. Imi spunea ca se uita pe forumuri de animeuri si manga , asa ca am incercat si eu. 2. Da , mai am unu pe animekage , dar nu prea intru pe acolo deoarece acolo cel mai mult se discuta la sectiunea RPG. 3. Ca tot ma intrebi de scris , lucrez de vreo 3 zile la una , inca nu am scris mult pentru ca nu prea mai am timp. 4. kobe_me13@yahoo.com
10-05-2013, 07:24 PM
Desi am cam intarziat iti urez si eu BUN VENIT Intrebari nu am,fiindca am aflat deja tot,deci nu mai pot sa iti urez decat sedere placuta !!!
11-05-2013, 06:12 AM
Liviu, bine te-am gasit pe zup, sper sa te distrezi alaturi de noi. Eu nu sunt prea activ, dar am cunoscut cateva persoane si suntem toti o adunatura de nebuni, deci ar trb sa fie bine.
___________________________________________________________________ "Do you know those times when you've been put through so much pain you couldn't bear it? Well, that's reality for you." I have been a FunForFreedom survivor since 7/2/12! Buy Runescape Gold Diablo 3 Gold Buy Runescape Gold Supporting Leon X Zara! <3 I have a blog! |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Konnichiwa nya~ | 2 | 2.559 |
29-08-2015, 04:43 PM Ultimul răspuns: |
||
Konnichiwa!! | 14 | 6.550 |
09-03-2015, 08:36 PM Ultimul răspuns: |
||
Konnichiwa minna-san~! | 6 | 3.785 |
26-10-2014, 04:00 PM Ultimul răspuns: |
||