27-03-2011, 05:53 PM
Hey there! xD
Cica la mine cu omu'-n negru =)) Scuze dar chiar nu mi-am dat seama ca vorbeai de moarte :))
...Acum sa revenim la fic...
Un nou capitol extraordinar mi-a iesit in cale :P
Pai pot sa comentez ceva? Bine poate doar o mica chestie :))
Aici practic te-ai repetat...Mi-a placut la faza asta faptul ca e o rima acolo "intrare"-"servitoare" nu cred ca ai facut-o intentionat, dar e super tare :))
In afara de asta chiar n-am ce comenta :P Faci niste capitole superbe si foarte foarte lungi :))
Sa vedem ce se intampla in continuare...Ce-i cu regele ala? Hai ca o sa aflu in capitolu' urmator...
Merci ca m-ai anuntat si s-o faci si data viitoare...Spor la scris! :P
See ya :bye:
Cica la mine cu omu'-n negru =)) Scuze dar chiar nu mi-am dat seama ca vorbeai de moarte :))
...Acum sa revenim la fic...
Un nou capitol extraordinar mi-a iesit in cale :P
Pai pot sa comentez ceva? Bine poate doar o mica chestie :))
Citat:Oare ce e cu zarva aia? De cateva minute toti de la palat fac o zarva mai ceva ca la un razboi. Ma indrept usor spre intrare si in drumul meu dau de o servitoare.
- Ce s-a intamplat? E mai rau ca la un razboi. Ce e cu atata zarva?
Aici practic te-ai repetat...Mi-a placut la faza asta faptul ca e o rima acolo "intrare"-"servitoare" nu cred ca ai facut-o intentionat, dar e super tare :))
In afara de asta chiar n-am ce comenta :P Faci niste capitole superbe si foarte foarte lungi :))
Sa vedem ce se intampla in continuare...Ce-i cu regele ala? Hai ca o sa aflu in capitolu' urmator...
Merci ca m-ai anuntat si s-o faci si data viitoare...Spor la scris! :P
See ya :bye:
Unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie asta si le realizeaza (Albert Einstein)
by Toxâ„¢
Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"
by Toxâ„¢
Genialul si superhaoticul meu fic: "No rock, No Life"