03-01-2010, 09:36 AM
Ce bine! Urmatorul capitol!!! Stii ce? Ar fii atat de dulce cand Rei si Yuki ar face prosti... nu stiu cum sa ma exprim... nu-mi imaginez ca ar parea pervers ci doar foarte romantic... ceea ce, in alte condintii, as numi gretos de romantic. Acum, insa, asa mi-ar placea sa fie.
Am vazut destul de mult greseli, de unde pot deduce ca ai baut ca mult sampanie de Anul Nou. Si eu... cred ca m-am imbatat putin :D.
Acestea sunt greselile pe care l-am sesizat:
atât de ameţit iar tu ai chef de - inainte de "iar" si "dar" se pune intotdeauna virgula.
din care nu putea ieÅŸea - din care nu putea iesi
Nu pot să te las să plec - Nu pot sa te las sa pleci.
Plus că, nu sunt complet - fara virgula. Daca ai dubii in cazul in care nu exista o regula exacta pentru virgula, citeste cu voce tare.
din aceea poziţie - "acea", nu "aceea". "Aceea" ar fi fost daca ai fi formulat asa: "din prozitia aceea".
Apoi..., apoi - fara virgula aceea...
interesantă deşi era şi - virgula inainte de "desi"
Nu putea spune nu chiar dacă implica - as fi preferat sa pui "nu" intre ghilimele, si sa pui o vigula inainte de "chiar"
Dacă pentru Kano, - virgula inainte de "pentru"
se ascundea gânduri meschine - se ascundeau ganduri meschine
l-ar avea pe a băiatului lipit de el - vorbesti despre trup, deci "pe al" baiatului, deoarece articolul genitival se acorda cu substantivul pe care il determina.
fost lăsat să ajungă deşi era un - virgula inainte de "desi"
sentimentele auzite. - In loc de "auzite" as fi preferat "intelese", deoarece sentimentele nu le poti auzi. Era o replica intr-un film: "Dragostea e ca vantul, nu o putem vedea, dar o putem simti."
a îndrăzniz - a indraznit
de ce i se întâmplă prietenilor săi - de ce li se intampla prietenilor sai
Cam atat am observat. Nu prea mai stiu ce sa zic, deci voi incheia. Succes si inspiratie. Abia astept acpitolul urmator.
Ja ne!
P.S. Daca te-a deranjat ceva din postul meu, PM si sterg.
Am vazut destul de mult greseli, de unde pot deduce ca ai baut ca mult sampanie de Anul Nou. Si eu... cred ca m-am imbatat putin :D.
Acestea sunt greselile pe care l-am sesizat:
atât de ameţit iar tu ai chef de - inainte de "iar" si "dar" se pune intotdeauna virgula.
din care nu putea ieÅŸea - din care nu putea iesi
Nu pot să te las să plec - Nu pot sa te las sa pleci.
Plus că, nu sunt complet - fara virgula. Daca ai dubii in cazul in care nu exista o regula exacta pentru virgula, citeste cu voce tare.
din aceea poziţie - "acea", nu "aceea". "Aceea" ar fi fost daca ai fi formulat asa: "din prozitia aceea".
Apoi..., apoi - fara virgula aceea...
interesantă deşi era şi - virgula inainte de "desi"
Nu putea spune nu chiar dacă implica - as fi preferat sa pui "nu" intre ghilimele, si sa pui o vigula inainte de "chiar"
Dacă pentru Kano, - virgula inainte de "pentru"
se ascundea gânduri meschine - se ascundeau ganduri meschine
l-ar avea pe a băiatului lipit de el - vorbesti despre trup, deci "pe al" baiatului, deoarece articolul genitival se acorda cu substantivul pe care il determina.
fost lăsat să ajungă deşi era un - virgula inainte de "desi"
sentimentele auzite. - In loc de "auzite" as fi preferat "intelese", deoarece sentimentele nu le poti auzi. Era o replica intr-un film: "Dragostea e ca vantul, nu o putem vedea, dar o putem simti."
a îndrăzniz - a indraznit
de ce i se întâmplă prietenilor săi - de ce li se intampla prietenilor sai
Cam atat am observat. Nu prea mai stiu ce sa zic, deci voi incheia. Succes si inspiratie. Abia astept acpitolul urmator.
Ja ne!
P.S. Daca te-a deranjat ceva din postul meu, PM si sterg.
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]
[center][/center]