28-12-2009, 12:42 PM
Ma bucur ca ai venit cu partea a doua a capitolului care e gigant
Saracutu Kano, cred ca a fost prea mult penru el :D
Sper ca Yoichi sa il ajute si sa nu il lase sa sufere, off, rau Yoichi asta, oricum din ce am inteles eu din fraza:
Momentan avea nevoie de el chiar dacă era vorba de scopuri perverse şi satisfacere sexuală=> ca e numai momentan....deci :D cine stie nu?
Oricum a fost un capitol foarte frumos scris:D si descris:)) si cu multa actiune foarte :X foarte activa, hihihi,
Mi-a placut mult, e si logic, dar sper ca Kano sa se refaca repede, sa nu ii ingrijoreze pe prieteni lui...si Yoichi sper sa se poarte mai frumos, ca de nu...ce bataie primeste el de la mine, cum sa il faca sa sufere pe bietul meu Kano
Sper sa vi repede cu urmatorul capitol, la ambele ficuri
Kissu si spor la scris, bye bye!
Saracutu Kano, cred ca a fost prea mult penru el :D
Sper ca Yoichi sa il ajute si sa nu il lase sa sufere, off, rau Yoichi asta, oricum din ce am inteles eu din fraza:
Momentan avea nevoie de el chiar dacă era vorba de scopuri perverse şi satisfacere sexuală=> ca e numai momentan....deci :D cine stie nu?
Oricum a fost un capitol foarte frumos scris:D si descris:)) si cu multa actiune foarte :X foarte activa, hihihi,
Mi-a placut mult, e si logic, dar sper ca Kano sa se refaca repede, sa nu ii ingrijoreze pe prieteni lui...si Yoichi sper sa se poarte mai frumos, ca de nu...ce bataie primeste el de la mine, cum sa il faca sa sufere pe bietul meu Kano
Sper sa vi repede cu urmatorul capitol, la ambele ficuri
Kissu si spor la scris, bye bye!
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.