Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul mintii

Chapter 4: Primul sarut

In capitala Japoniei,aglomeratul Tokyo,soarele anunta o noua zi,plina de surprize pentru Arisa.Frumoasa fata cu ochii de culoarea jadului inca se adancea intr-un
somn profund,departe de lumea reala.Dar curand fu trezita la realitate de catre zgomotul alarmei de la ceas.
'Zinnnggg!Zinnngggg!'
-Ah,alarma nenorocita!iar o idiotenie de zi in care va trebui sa-l suport pe domnul cap de dovleac-gura sparta-infumurat peste masura.Offf! dar nu pot sa neg ca arata extrem de bine tipu'.Ahh!Arisa revino-ti!nu merita un papusel de plastic fara creier sa te gandesti
la el.Si oricum nici nu nepotrivim....suntem atat de diferiti.
Fara sa mai stau pe ganduri m-am ridicat din pat cu o lene insuportabila si m-am indreptat spre baie pentru a-mi face siesta.Dupa ce am terminat am coborat in graba,mi-am luat ramas bun de la mama si m-am indreptat spre liceu.
"Iar am intarziat.Si am ora cu dirigu'...daca nu ar fi prof...pfff...as arde-o cu el!Gata ce-i in capul meu? acum profu'?"
Am ajuns la liceu mult mai repede decat m-am asteptat,dirigu' nevenind inca.
-O,Arisa ce faci? se auzi vocea cea blanda si melodioasa a lui Aiko.
-Dupa cum vezi frecventez scoala,am spus cu un zambet larg imbratisandu-mi prietena.
-Iauite-o si pe roscata cea tasfnoasa si nesuferita.
-Ahh,eu macar nu sunt mascariciul clasei,Yuto ridiche plina de bube!
Se auzi sosotelile din partea colegilor,ceea ce-l facu pe Yuto sa se faca din alb-verde-albastru si apoi rosu de rusine.
-Tu si cu mine,in spatele liceului dupa ora! imi sopti Yuto la ureche,destul de nervos,cu o privire ucigatoare.Daca in acel moment privirea ar fi ucis,sigur as fi fost moarta.
-Copii,la locurile voastre! se auzi vocea profului care tocmai intrase pe usa.
In timpul orei plictisitoare in care nu se putea vorbi decat despre pronume,verbe si alte porcarii,eu nu ma puteam gandi decat la ce mi-a spus Yuto."De ce ma ura asa de tare? Poate pentru ca eu eram singura care il infrunta si care nu suporta sa fie calcata in picioare? Presupun ca da...micuta vedeta nu suporta sa fie contrazisa,si mai ales de o fata,o nou-venita ca mine.Dar chiar daca arata bine si este invidiat de toata lumea,se vede ca pe dinauntru e gol si nu stie ce e ala respectul si iubirea."
'Tzrrr!'Clopotelul a anuntat incheierea orei.Cu pasi repezi m-am indreptat in spatele liceului,in urma mea fiind Yuto.
-Am ajuns!Asa ca spune-mi de ce dracu' m-ai chemat aici!sau ce nu aveai curaj sa-mi faci ceva de fata cu restul clasei?Ti-am mai spus ca nu-mi este frica de tine.
-As vrea sa-ti fac ceva dar total diferit de ceea ce gandesti tu.
"Baiatul asta e nebun?pana acum tot ce a facut a fost sa ma priveasca cu superioritate si sa...ce? el chiar vrea sa ma sarute? nu e intreg la minte!"
-Stai departe de mine perversule!
-Si daca nu vreau sa stau departe de tine?stii ca daca vreau pot sa te sarut si mult mai mult!
-In visele tale scumpule!Buzele astea nu or sa fie...dar nu am mai putut sa spun nimic,Yuto cumprinzandu-mi buzele intr-un sarut violent dar si destul de pasional,ce ma ducea pe cele mai inalte culmi ale cerului."Primul meu sarut cu el!Tocmai cu el!Am simtit un fior pe sira spinarii cand limba lui patrunse in lacasul meu cel umed,examinandu-mi fiecare coltisor,facandu-me sa tresar de placere.Nu mai simtisem nicodata asa ceva.Era ca si cum toata ura pe care o acumulase, se transformase in ceva frumos...poate iubire? dar ce e iubirea? dar si mai important...el simte ceva pentru mine sau e doar un joc?
nu pot permite asa ceva.Eu nu sunt ca celelalte...dar nu stiu de ce nu vreau sa se termine si sa devina iar acel baiat rece si increzut.Inca un minut,doar atat!Buzele lui sunt atat de dulci...dar trebuie sa opresc asta...nu vreau sa cad de proasta."
M-am zbatut eliberandu-ma din bratele lui si oprind acel magic moment,tragandu-i o palma zdravana.
-Asta meriti!Cum de ai indraznit sa ma saruti?Esti dobitoc sau te prefaci?
-Roscata mea,dar nu te-am sarutat.Ne-am sarutat!si stiu ca ti-a placut.Te-am simtit tremurand in bratele mele.Primul tau sarut,nu papusa?a spus el pe un ton plin de sarcasm.
-Esti multumit?Ti-ai satisfacut dorinta dobitocule?acum pleaca si lasa-ma! Chiar crezi ca insemni ceva pentru mine?Nu esti atat de important.Si sa stii ca nu mi-a placut! Saruti destul de...de...prost!Mai exerseaza!
-Nu ca sunt multumit..sunt incantat.Chiar daca nu recunosti ti-a placut..si sa stii ca si mie mi-a placut.Saruti destul de bine pentru inceput...si buzele alea.Ahh! Poate mai incercam.Nu mi-ar strica sa ma distrez putin cu tine.Poate asa de buna esti si la pat.
"Ohh..era un simplu joc.Cat de idioata pot sa fiu! cineva ca el nu se poate schimba...Nu!Nu vei plange Arisa...nu pentru unu ca el!"
-Asta nu se va mai repeta!Asa ca viseaza!Si acum lasa-ma sa plec ca deja ma plictisesti cu fanteziile tale.
-Daca asa vrei tu..dar inainte un mic cadou.
Isi puse mainile in jurul taliei mele si ma pupa apasat,apoi imi dadu drumu.Am fugit cat am putut de repede,lasandu-l in urma.
Simteam cum fiecare particica din corp arde de dorinta.Vroiam sa mai stau cu el...dar...si-a batut joc de mine...sa ma sarute si sa ma faca sa ma indragostesc ca o proasta de el.Ma simteam dintr-o data atat de goala...chiar daca pe afara eram la fel,pe dinauntru eram distrusa.Cu un singur sarut m-a facut sa imi pierd mintile si sa doresc din ce in ce mai mult...mai bine merg acasa...sau mai bine nu.De ce sa creada ca fug de el,ca ma ascund.Nu o sa-i dau aceasta satisfactie.o sa ma port cat pot de normal,ca si cum pentru mine acel sarut nu a insemnat nimic!
-Arisa,stai!
-Ce s-a intamplat Aiko?De ce esti asa de bucuroasa?
-Ghici ce-am aflat!
-S-a impuscat Yuto? ar face un bine omenirii("dar nu si mie")
-Nea.Mai important.
-Hmm...zi-mi!haiii...vrei sa mor de suspans?
-Unui baiat de la 9C ii place de tine roscato!Cum te-a vazut cum i-ai placut.
-Hmm..."Asta ar fi razbunarea perfecta...sa vedem daca asa te mai apropii de mine Yuto".Perfect!Vreau sa-l cunosc.
-Pai abia maine o sa-l vezi pentru ca a cam chiulit.
-Bine atunci.Abia astept.
Orele au trecut repede fara ca eu si Yuto sa ne privim sau sa ne adresam vreun cuvant...desigur ar fi fost o jignire..dar nu.Nici macar asta.In curand am ajuns acasa,trecand peste cina,intrand direct in baia mea mica de culoarea florilor de cires.Dupa un dus lung,mi-am luat pijamalele si m-am trantit direct pe pat.Vroiam sa dorm si sa uit tot ce s-a intamplat.De Yuto...de sarut...de tot!
Maine va fi o zi noua,plina de surprize de data aceasta pentru Yuto.

pareri va rugam:X:*[i]

Răspunsuri în acest subiect
Jocul mintii - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 01:42 AM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 15-06-2009, 12:40 PM
RE: *Jocul mintii* - de chiriro - 15-06-2009, 02:23 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 15-06-2009, 05:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 21-06-2009, 04:31 PM
RE: *Jocul mintii* - de Monica Wksv - 21-06-2009, 09:58 PM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 07-07-2009, 02:59 AM
RE: *Jocul mintii* - de Zambet.cOlOrAt - 09-07-2009, 04:51 PM
RE: *Jocul mintii* - de Selena. - 24-07-2009, 02:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.904 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.493 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Jocul dragostei mady 12 7.155 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 2.155 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.570 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.560 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 9.398 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)