15-02-2011, 09:17 PM
Sa faci cee ? Stai :dead: tu cred ca vrei sa ma omori, daca nu ai idei spune-mi ca iti pot da eu..nu conteaza cum cand sau la ce ora, da-mi un buzz pe mess , te rog nu ma omori, te rog continua ficul, daca nu, jur ca nu mai am ce discuta cu tine toata viata mea,fie ca voi trai 10000 mii de ani sau 1-2 zile, nu imi pasa, dar te rog nu imi face rau, nu imi face rau, ce rau ti-am facut eu tie, spune-mi si promit ca nu mai fac, de ce vrei sa ma pedepsesti in halul acesta :cry: cu siguranta ai ceva cu mine, cu siguranta ma urasti! Faptul ca te schimbi ca nu stiu ce nu este o scuza, eu spun chestiile acestea pentru ca pur si simplu ma ranesti, de ce sa nu mai continui, nu mai ai idei, stai un timp fara sa scrii nimic, relaxeazate si apoi totul va fi bine, dar nu imi face asa ceva. Sunt suparata, mai degraba ranita, esti un pic egoista ca imi faci asa ceva, scuze daca sunt severa spunandu-ti chestiile acestea, dar doare sa stii ca cineva ca tine renunta, ce rost ar avea sa imi continui si eu ficurile..nu mai am inspiratie..sunt bolnavioara, dar eu incerc si incerc si o fac doar pentru cei care imi citesc ficul, tu de ce ai uitat de noi, de ce ne faci una ca asta..din cate vad ai primit in continuare multe comentarii, si asta chiar nu este corect, si nu ti-o spun acum ca o prietena, pentru ca sunt prea sincera ca sa mai pot fi numita prietena. Acum sunt un fel de "o oarecare persoana necunoscuta" care a citit acest fic si a ramas dezamagita cand a vazut comentariul tau gen "renunt" pur si simplu nu poti face asa ceva!