28-01-2011, 06:50 PM
Deci te bat , vrei sa ma omori si pe mine ?? Daca il omori pe sasuke te las sa ma omori si te mine , nu poate sa moara pentru ca e rolul principal , dar daca vrei sa faci o dramaa ?? nuuuuuu te omor :(( te rog nuuuuuu sa nu il omori , fa in asa fel ca sakura sa se duca la el sa il sarute si sasuke sa se trezeascaaaaaaa haide haide haide , nu fii reaaa te rog frumos ! daca il omori te omor si eu pe tine , [[sunt primaaa care comenteazaaa]]
descrierea e din plin ai descris bine sentimentele lui sasuke si teama si nesiguranta , capitolul este c -am scurt si asta nu imi place .Dialogul ii da un aer de mister si chiar ai terminat prima parte a capitolului cu o enigma . Oare ce a facut , a murit , a fugit, si -a revenit , a fost furat ?? ce s-a intamplat cu el ?? te omori pentru ca si tu ma omori si pentru ca vrei sa il omori pe sasuke
:D Bine astept urmatoarea parte a capitolului cu mare nerabdare
Ja ne si vezi ce ii faci lui sasuke ca te bat
X_X
descrierea e din plin ai descris bine sentimentele lui sasuke si teama si nesiguranta , capitolul este c -am scurt si asta nu imi place .Dialogul ii da un aer de mister si chiar ai terminat prima parte a capitolului cu o enigma . Oare ce a facut , a murit , a fugit, si -a revenit , a fost furat ?? ce s-a intamplat cu el ?? te omori pentru ca si tu ma omori si pentru ca vrei sa il omori pe sasuke
:D Bine astept urmatoarea parte a capitolului cu mare nerabdare
Ja ne si vezi ce ii faci lui sasuke ca te bat
X_X