04-01-2011, 03:45 PM
Pentru inceput WoW , ai progresat foarte mult inca de la ultima mea vizita :)) . imi place schimbarea ta . Acum descri mult mai bine , deci te felicit pentru acest progres . Acest capitol este un pic cam scurt , dar nu este nici o problema .
A fost un capitol bun , dar nu fara pata :P
Dupa parerea mea , aceste puncte de suspensi chiar nu isi aveau locul aici ,si trebuie o mica reformulare a frazei:
Mai bine nu ma mai mutam... niciodata... aici. De fapt... cel mai bine era daca nici macar nu ma nasteam!
Mai bine nu m-as fi mutat aici... niciodata! De fapt,cel mai bine era daca nici macar nu ma nasteam.
Nici aici nu mi-a placut cum ai formulat:
Bataile inimii acesteia incep sa se auda din ce in ce mai rar, mai apoi oprindu-se in loc nestiind daca o sa se mai auda vreodata.
Bataile inimii incep sa-i bata din ce in ce mai rar ...
Cealalta formulare nu avea sens cu ,,acesteia"
Cum am mai spus , ai evoluat .Te felictit sncer :P
Astept urmatorul capitol.Spor la scris , sper sa ai cat mai multa imaginatie!
A fost un capitol bun , dar nu fara pata :P
Dupa parerea mea , aceste puncte de suspensi chiar nu isi aveau locul aici ,si trebuie o mica reformulare a frazei:
Mai bine nu ma mai mutam... niciodata... aici. De fapt... cel mai bine era daca nici macar nu ma nasteam!
Mai bine nu m-as fi mutat aici... niciodata! De fapt,cel mai bine era daca nici macar nu ma nasteam.
Nici aici nu mi-a placut cum ai formulat:
Bataile inimii acesteia incep sa se auda din ce in ce mai rar, mai apoi oprindu-se in loc nestiind daca o sa se mai auda vreodata.
Bataile inimii incep sa-i bata din ce in ce mai rar ...
Cealalta formulare nu avea sens cu ,,acesteia"
Cum am mai spus , ai evoluat .Te felictit sncer :P
Astept urmatorul capitol.Spor la scris , sper sa ai cat mai multa imaginatie!