Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava?

Hye , am spus că am să vin şi eu cu un comm şi iată-mă ^__^
Observ că până acum ai primit critici destul de uşoare , care sper că te-au ajutat . Cineva de mai sus parcă a spus că ai evoluat , da... poate,dar eu nu observ.
În două dintre capitole am observat că ai scris cu CapsLock [e destul de evident unde,deci nu mai are rost să-ţi şi scriu] Dacă vrei să subliniezi anumite cuvintea , sau să ne faci să înţelegem tonul vocii cuiva nu e nevoie să faci asta , ştrică estetica ficului,în plus nu e corect.
În unele locuri , sper că din neatenţie ai pus mai multe puncte de suspensie [...] , nu uita că trebuie să pui doar trei , nu mai multe!
Repeţi unele cuvinte de prea multe ori, cum ar fii ,,rozalia" , chiar nu e nevoie să menţionezi în mod repetat despre cine vorbeşti , în unele locuri se înţelege de la sine.
Acţiunea mi se pare puţin grăbită , de ce? Deoarece nu pui îndeajuns de multă descriere,dar crede-mă acest lucru se va rezolvă dacă ai să munesti [nu spun că acum nu o faci] ca să devi mult mai bună.
Ceea ce nu-mi place e că fic-ul nu este original, poţi să te superi pe mine,dar acesta este adevărul . Am mai văzut aceste idei în mai multe ficuri , sper că pe durată următoarelor capitole să remediezi acest aspect . Încă ceva şi personalitatea personajelor,modul în care le-ai structurat nu sunt originale , nu seamănă deloc cu cele din anime [nu spun că trebuie neapărat] într-un com al.. [n-am fost atentă cine,scuzaţi-mă] am citit că în majoritatea fic-urilor Sakura e o piţipoanca,iar Sasuke un cocalar , un lucru foarte real, eu nu-mi dădusem seama , dar acum am realizat şi eu . Sper că ficul tău să nu fie genul şi să-ţi remediezi greşelile , deoarece de-abia aştept să văd cum ai să evoluezi.
Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic , nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere . Acestea fiind spuse aştept următorul capitol . Spor la scris ^__^

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava? - de Dufresne - 26-12-2010, 02:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O Minte Bolnava... Darky 1 2.219 23-08-2012, 02:31 AM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.979 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 3.321 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.819 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991