Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire ascunsa in ura

#21
buna ce bine un nou capitol;)) mersi ca mai anuntat de noul capitol si ce pot spune decat ca il iubesc :X. Naratiune:merge linistita, Dialog:nu e sec, Descriere:nu am cuvinte; imbini totul foarte bine si frumos si folosesti figuri de stil, dar nu ar trebui sa mai vorbesc despre astea ca banuiesc ca te plictisesc:)) Mama da ce puternica e Sakura si Sasuke ce indragostit e ... "marele razbunator Uchiha" waw:love: si pana la urma ala nu a fost un vis nu? "?
deci am terminat si astept nestu si daca doresti sa ma anunti...:eto:
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#22
Fetelor este frumos ficul vostru, are cam de toate in masuri mici, inclusiv descrierea in cantitati reduse. Ideea pana acuma este una banala, obijnuita si foarte seaca, nu are foarte mult suspans si mister. Ar trebui sa va ganditi la intamplari ceva mai...mai interesante, acuma este cam plictisitor, cel putin dupa gustul meu.

Abia aștept continuarea :love:

#23
imi place fikul
si te rog next
dar vreau sa treci mai repede
la actiune
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#24
Îmi pare râu ca a durat atât de mult ,dar sper sa nu va dezamăgesc.

Capitolul VII

Schimbare radicala


Stau pe pat și privesc tavanul întunecat, chiar dacă sunt obosită nu pot dormi. Gândurile nu mă lasă de fel în pace, iar visele devin coșmaruri. Ii iau din dulap o pereche de sandale ninja și costumul meu de AMBU. Defapt nu-i costumul meu, ii aparținea mamei mele, ea era membru AMBU. Merg la baie, fac un dus și mă îmbrac, când ies mă lovesc de cineva.
-Unde pleci? Roșcata de soră-mea mă privea îngrijorată, sau poate surprinsă ca port costumul mamei mele.
-Ți-am spus sa dispari dracu din viata mea, lasă-mă în pace.
Ies repede din casa lăsând-o pe Karin în întuneric, alerg prin oraș pana la Academie, era sigura ca el va fi aici. Când aproape ca ma dau bătută in spatele meu apare un bărbat care-mi amintea de un rechin urat. Purta încă pelerina din Akatsuki, ochii albi de peste ma cercetau, normal trebuia sa se întâlnească cu Itachi azi.
-Kisame, cât de puternic poți părea, dar cât de slab ești cu adevărat. Pestele se pregătește sa ma atace, ce idiot poate fi, îmi active Mangekyo Sharinganul și folosesc Tsukuyomi.
E timpul sa-și confrunte cea mai mare teama, ma întreb care e aia, vad o fetita mica cu ochii verzi și parul roz. Eu? Da, sunt eu. De ce sunt cea mai mare teama a lui? In spatele fetitei apare un ninja al Ţării de apă, nu trec nici doua secunde ca fata este ucisa de acel ninja, la câți-va pași distanta un bărbat privește totul cu groaza.
Rup tehnica genjutsu și îl vad pe Kisame cum se prăbușește la pământ, nu părea foarte afectat de acesta tehnica.
-Itachi ti-a dat ție Sharinganul, înțeleg, tu... Dar nu termina bine fraza ca eu încep sa vorbesc cu o voce rece.
-Cine ești cu adevărat? Mi-am dar seama ca te temi ca eu sa pățesc ceva. Ce ști despre mine și eu nu știu?
Fata de peste ma privea cu tristețe. Vrea sa ma impresioneze cu fata aia de părinte îngrijorat? Dacă da, atunci nu se descurca deloc, ar trebui sa mai exerseze ca nu se descurca deloc. Fără a aștepta un răspuns în las acolo și plec, am pierdut deja destul de mult timp, trebuie să mă grăbesc mai mult. Fără a mai sta pe gânduri ma tele-portez la sediul AMBU, și acum sa-l găsesc pe Danzo. Intru în clădire și sunt înconjurată de cinci membri AMBU, cât de trist, speram sa nu fie nevoie sa rânesc persoane nevinovate.
-Lasati-ma sa trec si nu voi rani pe nime. Ce urat a sunat asta, parca as fi o criminala care ameninta pe cineva si apoi ii spune ca il va lasa in pace daca nu-i sta in cale.
Se pare ca nu se retrag, îmi activez Sharinganul și ii dobor pe toți în câteva secunde, ma asigur ca nu au răni grave apoi plec mai departe. Ajung în fata unei uși duble, negre, deschid ușa și pășesc înauntru, camera era slab luminata de niște torte așezate pe pereți, erau uși peste tot. Una dintre uși se deschide și pe ea intra chiar gunoiul ala de Danzo.
-Tu trebuie sa fi Sakura, fata care a primit Sharinganul. Cred ca e o onoare pentru mine, nu credeam ca Itachi are inima, adică și-a măcelărit clanul. Are un rânjet care îmi provoaca scârbă, ticălosul dracului.
-Ești un gunoi, l-ai pus pe Itachi sa-și ucidă clanul apoi l-ai numit trădător. Poate ca el nu vrea, dar eu vreau sa te vad distrus, tu i-ai distrus viata lui și viata fratelui sau. Tu l-ai făcut pe Sasuke sa sufere, sa dorească răzbunare, sa se închidă în el, sa fie rece.
-Si ce poate face o fetita ca tine, te rog, abea ai Sharinganul de doua-trei zile.
Habar nu are ca am învățat cu în doua zile, cred ca am învățat în doua zile cât alți învață într-o viata. E timpul sa arat ce pot, simt ca mai este cineva în camera, dar nu vad pe nimeni. Fac niște semne cu mâinile și corpul meu suferă niște schimbări radicale, parul meu roz devine negru, ochii mei deveniră complet roșii, o chakra sângerie ma înconjură și ma arde. Simt o durere care se alina repede și în spate mi-au crescut niște aripi, una era alba, iar cealaltă neagra. Simt cum corpul meu rezista cu greu acestei tehnici, trebuie sa termin repede, sau risc sa îmi pierd complet controlul.
-Dark angel! Aceste cuvinte ieșiră urmate de un ecou strident care ma facea sa ma simt rece, o explozie de chakra se produce fără voia mea. Ce se întâmplă? Cum am făcut asta?
Ma trezesc printre ruine, aproape de locul in care stau se afla Danzo, era mort, ma apropri de el și ii dezvelesc fata, era Madara Uchiha. Brusc am fost încercuită de ninja din sat, erau AMBU, Chunini, Genini, Jonin și Tsunade. Femeia ma privea cu o tristeță incredibilă, lângă ea a venit o femeie cu parul mov, purta o masca și un costum AMBU.
-Ea a atacat sediul.
Ochii lui Tsunade sau umplu de tristețe, se chinuia sa-și tina lacrimile în frâu.
-Nu te speria, ma predau oricum. Apropo, Madara chiar merita sa moara. Am plecat însoțită de toți membri AMBU care erau acolo, putea sa scap fără probleme, dar dacă îmi pierd controlul voi distruge satul. In fata mea apare Karin care plângea, acum ii pare râu, sa ma mai lase în pace, nu am nevoie de ea sa-mi plângă de mila.
Vad ca de mine sa apropie Kakashi, le spune celorlalți sa îl lase pe el să ma duca la închisoare. Nu a durat decât câteva secunde și am rămas doar eu și Kakashi, ma cerceta atent.

#25
buna..te iubesc:love: si pe tine si pe fic. mersi ca mi-ai spus sweetie si se pare ca sunt prima :study:. Asa sa revenim. Acest capitol a fost superb, desi la inceput nu prea am inteles. Sakura era cea cu uniforma Ambu? ce naiba mai cauta si Kisame pe acolo? si el a fost ucis de Sakura? acestea sunt intrebarile care ma macina. Acel cineva din camera e :yes:....tac...e clar ca cineva, cineva indragostit a vazut-o pe Sakura in toata splendoarea ei. Dar totusi Itachi a ales sa ii lase Sharinganul Sakurei, pe cand putea sa-l ia cu el sau sa il dee lui Sasuke, deci ceva are Sakura, corect? Madara e cel ucis deci si sper ca Kakashi sa-i dea drumul fetei :pls:
Greseli nu am vazut, sincer nici nu m-am uitat:))
Astept nextu si te rog mult, cu o cireasa in varf sa ma anunti :pls:
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#26
O sa fiu mai aspra:
Citat:Dacă da, atunci nu se descurca deloc, ar trebui sa mai exerseze ca nu se descurca deloc.
Suna cam urat acest "deloc", in aceasi propozitie se gaseste de doua ori acelasi cuvant, si nici nu pot sa spun ca mai este mult pana la urmatorul. Suna urat repetarea asta.

Citat:-Lasati-ma sa trec si nu voi rani pe nime nimeni. ! Ce urat a sunat asta, parca as fi o criminala care ameninta pe cineva si apoi ii spune ca il va lasa in pace daca nu-i sta in cale.
Sunt convinsa ca acel "nime" este pur si simplu o greseala, si eu fac aceste lucruri, ma grabesc si nu ma uit in urma. Este ceva firesc si natural. Iar acel "!" este asa, de forma, de multe ori nu te gandesti si treci peste. Aceste doua lucruri mentionate sunt normale si obijnuite.

Citat:-Tu trebuie sa fi Sakura, fata care a primit Sharinganul. Cred ca e o onoare pentru mine, nu credeam ca Itachi are inima, adică și-a măcelărit clanul. Are un rânjet care îmi provoaca scârbă, ticălosul dracului.
-Ești un gunoi, l-ai pus pe Itachi sa-și ucidă clanul apoi l-ai numit trădător. Poate ca el nu vrea, dar eu vreau sa te vad distrus, tu i-ai distrus viata lui și viata fratelui sau. Tu l-ai făcut pe Sasuke sa sufere, sa dorească răzbunare, sa se închidă în el, sa fie rece.
Putina descriere si ar fi fost cel mai trist si indurerat discurs, chiar si dialogul are nevoie de ceva descriere sentimentala.

Asta iesire in forța, o schimbare care se poate stii pana si din titlu. Sper ca bine repede capitolul.

Ja ne

#27
Capitolul VIII
Moarta?


Ies in fata casei si imi vad echipa, se pare ca Suigetsu s-a trezit cu fata la cearceaf. Ii tot reprosa lui Karin ca avea un vis ciudat.
-Era o fata frumoasa cu parul roz, si avea Sharingan, si se lupta cu Madara. Ma uit in ochii lui si il vad speriat.
Spre surprinderea mea se pare ca toti am avut acelasi vis, dar asta inseamna ca Sakura poate sa transmita gandurile pe o anumita suprafata, adica toti din sat stiu ca Sakura la ucis pe Danzo.
Ridic privirea si vad o stea care sclipeste prea tare, plec, dar unde plec, ii aud pe prieteni mei intrebandu-ma ce am de gand sa fac, le spun sa plece. Ultimul lucru pe care l-am auzit era prostiile pe care putea sa le scoata albastruiul pe gura. Incep sa alerg, trebuie sa o gasesc pe Sakura, cred ca Kakashi a mers cu ea la inchisoare, dar asta este intr-o locatie strict secreta, si e foarte greu sa patrund acolo. Ce pot face pentru rozalia mea? Rozalia mea, ce frumos suna. Concentreazate Sasuke, trebuie sa o gasesc repede, stiu ca Karin este in spatele meu, dar m-ar putea ajuta la un anumit moment.
In vad pe Kakashi care era la pamant, ce sa intamplat, arata ca si cum s-ar fi desfasurat o lupta in locul asta. Oribil, cine este acea persoana, arata groaznic, zacea intr-o balta de sange. Kakahsi era doar inconstient, Karin iese din umbra si se apropie de necunoscutul care zacea intr-o balta de sange. Cand ma apropi de cei doi raman socat, era Kiba, Sakura nu l-ar fi ranit nici o data pe el, era cea mai importanta persoana pentru ea. Oare ce sa intamplat aici? Roscata ma anunta ca ranile nu sunt foarte grave si il poate vindeca usor. Cand isi revine imi spune ca au fost atacati de Akatsuki si ca Sakura a fost cel mai grav ranita, se pare ca Orochimaru face din nou parte din grupare. Firar, exact de asta aveam nevoie, un disperat care vrea sa pune mana pe Sharingan, dau tare cu pumnul in copac si acesta se face aschiute. Ma intorc spre fata care se pare ca plange, da, pe ea nu pot conta.
-Daca vrei sa mergi dupa Sakura poti sa-l iei pe Akamaru cu tine, i-a insemnat pe cei din grupare. Aprob si ii spun roscatei sa aiba grija aici, pornesc alaturi de caninele lui Kiba, cat de mare este cainele asta.
Sper ca Sakura este bine, nu are cum sa faca singura fata intregului grup de nebuni. Cainele scoate un latrat si vad ca copacul din lateral cum explodeaza, raman dator caine. Se pare ca sunt pe aproape, nu au cum sa fie prea departe. Cainele mai latra o data si o vad pe Sakura lesinata. Ma apropriu de ea si realizez ca e moarta, nu se poate. Ochii mei se umezesc, si doua lacrimi isi fac aparitia pe chipul meu.
-Te rog...Trezestete. Nu, Sakura!
Strang in brate corpul fara viata al fetei pe care o iubesc, daca nu plecam atunci acum poate ca eram impreauna, poate ca nu ar fi fost vanata, poate ca ar mai fi in viata.
Iau trupu nensufletit al fetei pe care o iubesc, daca ai sti ce simt pentru tine. Strang tare din pumn, jur ca o voi razbuna pe Sakura. Pornesc cu ea spre sat, la intrare o vad pe Hinata, Ino si Temari, erau cele mai bune prietene, nu vrea sa le privesc. Cand se apropie ma intreaba de cat timp doarme Sakura. Doarme, somnul vesnic, nu se va mai trezi din acest somn, nu putea sa le spun ce sa intamplat, dar oricum ar fi aflat. Karin se apropie si imi simte trupul rece, gol, ii verifica pulsul, inima nu mai bate de mult timp. Ochii roscatei sunt plini de lacrimi, cand fetele au realizat ce sa intamplat au inceput sa planga si ele.
-E doar vina ta. O privesc pe roscata fara sa pot spune nimic, eram deacord cu ea, e doar vina mea. Daca eu nu eram asa cum sunt ea era inca in viata. O asez pe Sakura jos si plec, alerg prin sat, ajung la o banca si las doua lacrimi sa mi se scurga pe chip, dupa cele doua lacrimi amare si reci mai vin si altele. Incet fata a fost inundata de rauri, cerul plange si el un inger, un inger care a plecat la locul lui in Rai.
Langa mine se aseaza Kiba, se pare ca si el avea lacrimi in ochii, sau era de la ploaie. Nu, plangea, era cel mai apropiat de Sakura, nu il mai pot privi, ma gandesc doar la rozalia mea.
-Uneori Sakura nu era sigura, dar simtea ca te iubeste. Imi ridic privirea si vad ca satenul privea cerul si zambea. Daca a murit stiu ca ma vegheaza de acolo de sus, pentru ca ea e asemeni unui inger si datoria ei este sa ne protejeze.
Schitez un zambet gandinduma ca Sakura ma astepta undeva si curand voi merge la ea, fara ea nu mai are rost sa traiesc prea mult, pana duc la bun sfarsit razbunarea.
-Am iubito si inca o iubesc, dar ea simte ceva pentru tine, nici nu-ti dai seama cat de norocos esti Sasuke, sau mai bine zis ai fi putut fi.
Kiba ma lasa singur, sa sufar acolo, pe banca pe care am lasato pe Sakura. Acum se pare ca eu stau aici in urma ei, cand o voi revedea ma va ura, stiu asta, stiu ca deja ma uraste. El o iubea, poate ca daca erau impreuna cu Kiba acum ar mai fi in viata.

Sper sa va placa:)

#28
dau edit dupa ce termin...nu stergeti comul va rog eu mult de tot;;)
Gata am citit, logic ca doream sa fiu prima. Sac la ceilalti>:) acum dau Edit:

deci buna, in primul rand. in al doilea rand mersi mult mult ca mi-ai spus:* iti raman cititoare fidela sa stii. Acesta capitol este fara cuvinte. Greseli nu au fost, naratiunea ok, dialog bun, iar descrierea bravo. Deci in doua cuvinte Il Ador:love:. ma crezi sau nu, dar mi-au dat lacrimile la acest trist capitol. Am plans:((. Cum sa fie Sakura moarta? Sasuke chiar o iubeste, desi merita ca a facuto sa sufere, dar tot am plans:((. Vai ce sentimentala sunt:)). te rog zimi ca Sakura nu e moarta:99: nu stiu, dar Sakura trebuie sa fie in viata. Stai asa, ai pus titlu capitolului "moarta?" semnul intrebarii, deci exista o speranta, care e mica si neinsemnata:(.
in fine. astept next si te rog mult sa ma anunti ca si acum. Spor la scris:*
Bye
[Imagine: h8v.gif]
 

#29
Capitolul IX
Adevărul

-Trebuie să fugi cât mai departe, sau vei pune satul în pericol. Kakashi privi în jur și sări în spate când un kunai aproape că la nimerit.
-Fugi Sakura! Kiba s-a pus în fața mea pentru a mă apăra.
Nu se poate ca ei să-și riște viața pentru mine. Niște persoane se mișcă prin spatele copacilor, eram depășiți, nu mai aveam chakra și dacă sunt Akatsuki suntem morți. Din spatele copacilor ies trei persoane îmbrăcate în în pelerine negre cu nori roși. Unul dintre ei era Kisame care nu părea prea mulțumit să-l vadă pe Kakashi. Au venit și alte persoane astfel grupul de criminali era complet, dar lipsa lui Itachi îmi dădea un sentiment de neliniște. Am remarcat că locul lui Itahci a fost luat de dementul de Kabuto, iar în locul lui Madara era Orochimaru. Am simţit că îmi urcă sângele la cap, nu mai puteam de nervi, eram neputincioasă. Tremuram toată, Kiba mi-a spus că nu se vor atinge de mine, nu îmi era teamă pentru mine, îmi era teamă pentru el și Kakashi. O pasăre mare a trecut pe deasupra noastră aruncând bombe. Am fost luată prin surprindere și pusă la pământ fără probleme. Un blond numit Deidara sa apropiat de mine și ma privit atent, era chiar drăguț, ochii lui albaștri, parul blond și zâmbetul de copil mă dădeau pe spate.
-Ești sigur că fetița asta la ucis pe șefu'?
Fetiță? Nu pot să cred că mă consideră o fetiță, lângă el a mai venit un tip, era roşcat care poseda Rinnegan.
-Crezi că îi așa ușor să-l ucizi pe Madara? Trebuie să plecăm.
M-am ridicat cu greu în picioare și m-am uitat urât la cei din jur. Blondul mi-a făcut semn să îl urmez, nu pot să cred că fac asta, dar ceva îmi spune că o să se întâmple ceva interesant. Deidara m-a ajutat să urc pe pasărea mare și alba. L-am întrebat din ce este făcută, iar acesta ma privit precaut.
-Nu te speria, nu vreau să o distrug înainte să ajung pe pământ, nu știu să zbor. Blondul a râs, cred că nu a mai auzit de mult o glumă bună.
-E făcut din argilă. Uită-te în jos.
M-am uitat în jos și am văzut cum Kabuto căra pe cineva care arăta exact ca mine. A lăsat corpul acolo şi a fugit cât a putut de repede. Așteptam să plecăm, dar am coborât puțin în umbra unui copac foarte înalt. Sasuke a venit și a luat corpul fără viață în brațe.
-Vreau să plecăm, te rog.
Blondul se întoarce spre mine și îmi pune mâna pe obraz, îmi zâmbește dulce. Se apropie ușor de mine și își presează buzele peste ale mele. Răspund sărutului adâncindu-l mai tare, își strecoară limba în gura mea și explorează fiecare colțișor. Rup repede sărutul și îi cer scuze, ma simțeam extrem de rău.
-Să nu-ți pară, săruți foarte bine. Mi-am lăsat privirea în jos când am simțit că îmi arde fața, mână blondului îmi mângâia ușor fața.
A bătut un vânt puternic și aproape că am căzut, dar Deidara m-a tras în brațele sale puternice. Mă simțeam în siguranță în brațele sale, dar mă simțeam prost gândindu-mă la Sasuke. Îmi doream să îi spun că sunt în viață și că el trebuie să mă uite. Am simțit că coborâm ușor, atunci blondul ma lăsat să cobor singură. Kisame ne-a așteptat în fața unei case cu doua etaje, i-a aruncat blondului o privire cât se poate de urâtă.
- Ce a durat atât? Pe unde a-ți umblat? Am chicotit ușor văzând că peștele se comportă ca un părinte supărat și grijuliu.
-Calm, nu i-am făcut nimic fetiței tale. Am rămas cu gura căscată, deci despre asta era vorba, el este tatăl meu. Nu se poate, eu am avut un tată.

Nu e prea inspirat capitolul, dar sper să vă placă.

#30
Deci ma bucur ca Sakura este bine...dar sa o uite? De ce ...am presimtirea ca ficul tau va fi
Dei & Saku..hmm nu stiu...tu esti dumnezeu pentru povestea ta... tu faci personajele sa ia viata.Acel sarut a fost impresionant de placut..cred ca Sakura se va indragosti de el..dar saracutul meu Sasuke.. va ramane si va plange dupa Sakura..apoi se va face bine si va vrea sa o razbune? ouf..daca da ma vei intrista..dar oricum o sa imi placa..si avea pasare..uuu frumos..vad ca creierasul tau functioneaza 100% ...ma bucur... asa comentul meu este cam scurt ..stiu..gomene..dar ma grabesc..dar totusi am vrut sa trec si eu pe aici..Ja ne scumpa mea..si astept nextul ..



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.573 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Dragostea ascunsa in razboi Erina Ozaki 40 32.414 17-04-2011, 05:22 AM
Ultimul răspuns: Zuzu XoXo
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 8.006 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.057 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)