Cel mai tare anime shoujo vazut de mine pana acum.
Grafica:
E de nota 9.Unele scapari la curburile persoanajelor si cateva deformari pe ici pe colo dar ca grafica mai seamana cu Joujou Romantica.Chiar persoanajul masculin principal Naoki Irie seamana foarte bine cu unul din personajele din JouJou.
A fost totodata cel mai amuzant anime vazut de mine.Fiecare parte avea unpic de amuzament chiar si in partile mai siropoase.
Poveste:
Nu prea original, desi foarte dramatic. O eleva de 17 ani, indragotita de cel mai bun elev la invatatura din Tokio ce e in aceeasi scoala cu ea...poveste ce o auzi peste tot, in orice casa. Pana cand dintr-o nefericita intamplare ajung sa locuiasca impreuna. Ceea ce m-a uimit a fost evolutia relatiei lor...Kotoko ii schimba in fiecare minut temperamentul lui Naoki.
Faza tare a fost ca mama lui Naoki ii urmarea chiar in luna de miere...si aici nu ma pot abtine sa nu pun un smiley ..
Parti unde a aparut mama lui Naoki: *La ziua lui Kotoko cand implinea 26 ani *In luna lor de miere *La spitalul unde lucrau cei doi pentru a afla daca Naoki o insala pe Kotoko *La scoala la ei
Peste tot era..
Isi mai si ducea familia cu ea...
Mai era si Fratele lui Naoki, Yuuki ce era dragut chiar si cand a crescut..cu acelasi temperament ca al fratelui sau rece si calculat in fiecare moment dar mereu cu intentii bune.
Iar in fiecare episod aparea cate o fata noua ce incerca sa il cucereasca pe Naoki.
Cea mai dramatica faza: Cand Tipul acela Keita fuge in toiul noptii dupa Kotoko si o inbratiseaza de la spate spunandui sa se desparta de Naoki, iar in acelasi moment apare in cadru Naoki stand pe fotoliu si o astepta pe Kotoko
Cea mai amuzanta: Au fost foarte foarte multe faze amuzante, pentru mine cea mai amuzanta a fost cand Mama lui Naoki a banuit ca Kotoko e insarcinata si a cumparata atatea chestii pentru bebelusi...Desigur asta e o parte amuzanta din a 2-a parte a animeului..In prima parte nu e asa multa drama...dar veti plange cu siguranta de la atata umor.
Cea mai romantica faza: De ziua lui Kotoko cand pateste atatea si Naoki inca o astepta la hotel..si merg in camera si isi fac treaba ... Iar naoptea Naoki se imbraca in halat si ii pune un inel pe mana lui Kotoko in timp ce aceasta dormea
Ce sa mai spun...are 25 de episoade pe care le-am urmarit in 2 zile..Te captiveaza acest anime...Eu nu aveam rabdarea sa treaca noaptea ca sa ma pot uita.Este pur si simplu cel mai captivant anime...Te lasa mereu in pana..cu ochi in soare...
Mi-a parut foarte rau ca Naoki a trebuit sa o opereze pe Tipa aceea in timp ce Kotoko nastea.
Ultimul episod a fost..zic eu un fel de OVA..pus aiurea acolo...dar a fost amuzant si interesant
Un lucru m-a enervat in acest anime...Ignoranta lui Naoki..nu merita o fata ca si Kotoko..tipul nici macar nu isi exprima sentimentele..parea ca nici nu ii pasa cine e Kotoko...cat despre faza cu gelozia..m-as fi bucurat daca Kotoko s-ar fi casatorit cu Keita...
Dintre toate personajele Keita mi-a placut cel mai mult.
Acum ca m-am lungit cu vorba ..animeului ii dau note:9,5
Merita vazut si va asigur eu ca nu veti regreta.
By the Way: Fetelor carora le plac telenovelele...ar trebui sa il vedeti.Mi-e nu imi plac chestile siropoase prea tare...imi plac chestile ecchi mai mult dar L-am adorat...mi-a placut acest anime si va fi in varful topului meu de animeuri..langa Death Note si Ghost Hunt.
By the Way:
am plans