Naraku:+1 -stiu ca suna ciudat fiindca e rau, nemilos si tot ce vrei insa asa si trebuie sa fie un personaj negativ.Nu? Il admir pt faptul ca are niste idei minunate, planuri bine puse la punct, fiecare pas al lui calculat cu precizie si atentie, intr-un cuvant e cel mai precaut personaj din poveste.
Koga:-1 -se tine mereu dupa Kagome (biata fata e prea miloasa ca sa-l dea la o parte), el e adevaratul personaj care strica relatia Inuyasha-Kagome si nu Kikyo.:63:
Kagura:+1 -in sfarsit cineva din grupul lui Naraku care prefera libertate decat sa fie de partea lui
Sango:+1 -este matura, puternica, desteapta, fidela si lista continua. Nemaipomenit
Miroku:+1 -poate fi si el serios cand e cazul. El incearca doar sa mai coloreze viata printre acele multe probleme ce le are pe cap cu razbunarea lui Naraku inainte ca sa fie absorbit in propriul tunel de vant.
Kagome:-1 -sorry dar chiar trebuie sa fie ea mereu in centrul atentiei? Din cate stiu eu, nu ea e personajul principal. Pe langa asta, nu e niciodata in stare sa se descurce singura desi are niste sageti care poate sunt mai puternice decat sabia lui Inu. As mai avea multe sa spun dar mai bine nu.
Inuyasha 12 p
Shessomaru 15 p
Naraku 4 p
Kagome 11 p
Kikyo 10 p
Shippo 10 p
Koga 6 p
Sango 13 p
Miroku 9 p
Ayame 12 p
Kirara 10 p
Myoga 6 p