11-04-2008, 06:52 PM
De obicei la cest joc nu se accepta chestii de genul , "ptr ca e prost/a , ptr ca nu-mi place de el/ea , ptr ca nu-l/n-o suport , ce argumente sunt astea , asa pot spune si yo ca nu-mi place x si-mi place y , ce-ar fi sa zic :
+1"X" pentru ca-mi place
-1"Y" pentru ca nu-mi place
Kagome+1(pentru ca Kagome il iubeste cu adevarat pe Inuyasha)
Kikyou-1(daca Kikyou l-ar fi iubit si ar fi aflat ca nu ela ucis-o , n-ar fi incercat sa-l ia cu ea in iad , ci s-ar bucura ca Inuyasha o iubeste pe Kagome si ca ea il iubeste pe el si vor fi fericiti impreuna , cand iubesti nu te gandesti la cat vei suferi tu , ci sa fie persoana iubita fericita , adica chiar daca ar fi cu altcineva pentru tine ar conta sa fie fericita , mai ales daca tu ai murit).
inuyasha 14 p
Shessomaru 15 p
Naraku 5 p
Kagome 11 p
Kikyo 7 p
Shippo 10 p
Koga 6 p
Sango 13 p
Miroku 9 p
Ayame 11 p
Kirara 12 p
Myoga 6 p
Rin 13 p
Kagura 12 p
+1"X" pentru ca-mi place
-1"Y" pentru ca nu-mi place
Kagome+1(pentru ca Kagome il iubeste cu adevarat pe Inuyasha)
Kikyou-1(daca Kikyou l-ar fi iubit si ar fi aflat ca nu ela ucis-o , n-ar fi incercat sa-l ia cu ea in iad , ci s-ar bucura ca Inuyasha o iubeste pe Kagome si ca ea il iubeste pe el si vor fi fericiti impreuna , cand iubesti nu te gandesti la cat vei suferi tu , ci sa fie persoana iubita fericita , adica chiar daca ar fi cu altcineva pentru tine ar conta sa fie fericita , mai ales daca tu ai murit).
inuyasha 14 p
Shessomaru 15 p
Naraku 5 p
Kagome 11 p
Kikyo 7 p
Shippo 10 p
Koga 6 p
Sango 13 p
Miroku 9 p
Ayame 11 p
Kirara 12 p
Myoga 6 p