Răspunsuri: 216
Subiecte: 3
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
39
Zupi: 4.299 z
Sounds fun let's give it a try:
Sesshoumaru (trebuia sa incep cu cel mai lung nume posibil din acest anime -_-") -smexy, evil, singuratic, secretos, harnic (don't ask n-am idei), orgolios, util, maiestuos, arogant, unic
Naraku- neprietenos, arogant, rau, annoying, k©riminal, urat (lipsa de inspiratie la ultima)
Kikyo- k©alma, iubitoare, khinuita, y(i)ntelegatoare, omorata(...)
Miroku- monk, intelignt, ranchiunos (chiar nu gasi alt cuv srry), obsedat,
k©alugar, uituc
Sango- sincera, altruista, necrutatoare, generoasa, onorabila.
That was harder than I expected . Fun anyway
Arigatou Luinil
Răspunsuri: 1.943
Subiecte: 126
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
824
Zupi: 30.743 z
shippo- sadly, hilar, ( sorry gommen dar nu-l suport ), intuitiv, prost, pitic, orgolios.
sango-sufletista, aroganta, narcisista, generoasa, onorabila ( nu am gasit alt cuvant )
jaken- jig(o)die ( ma streseaza, and gommen ptr cuvant -_-' ) arogant, k©retin, enervant, neputincios.
kagura-k©hinuita, ( asta asa e) aroganta, ganditoare, uituca, rea, atenta.
sesshoumaru-smexy, evil, spiritual, sincer, haios ( :p ), orgolios, nu am gasit cu u, maestru, ascultator, rauuu, again, nu am gasit cu 'u'
naraku-neimblanzit, arogant, rau, antipatic( pentru cativa nu pentru mine ) k©atastrofal, ( nu am gasit cu u)
-
Răspunsuri: 85
Subiecte: 9
Data înregistrării: Nov 2008
Reputație:
46
Zupi: 1.572 z
Eto...sa vedem ce iese
K.I.K.Y.O-kind, interesting (cel putin asa mi se pare), kuminte (-.-"), Ynteligenta (devine un obicei...), oarba (e relativ moarta, iar mortii sunt orbi si...sorry!)
K.O.G.A-krazy, orgolios, gumat ( glumeam,...-nu prea-gras), altruist
N.A.R.A.K.U-narcisist, anodin (=.=' dictionarul spune ca e lipsit de importanta), ridicol (lipsa de idei...), abil, krud, uituc (si nu prea...)
K.A.G.O.M.E-kute, altruista, ganditoare, onesta, mancacioasa (mda...), egoista
R.I.N-remarcabila (pentru ca e om...), indrazneata, nice
Mda...Sa spunem ca mi-a iesit
Răspunsuri: 85
Subiecte: 15
Data înregistrării: Dec 2011
Reputație:
8
Zupi: 1.827 z
InuYasha-indraznet,nice,uimitor,(y)iubitor,ascultator(cam rar ),suparacios,hazliu,"atins" de problemele altora(am vrut sa ma refer la faptul ca nu ii place sa fie tristete si plansete)
Kagome-(k)cute,atenta,glumeata,optimista,marinimoasa,egoista(rar)
Shippo-silly,hazliu(pana te face sa il bati),inervant(enervant varianta mai literara ),prost,piticanie,optimist
Koga-(k)crazy,orgolios,grabit,antipatic
My bike is epic, bischez b-)
|