Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Intrebare...

Pentru ca Sakura ia salvat viata de multe ori in misiuni lui Sasuke, probabil d'asta bla bla

Crezi ca Sasuke s- ar putea indragosti de Sakura vreodata?

Hey never say never... niciodata nu o sa iti poti da seama ce e in mintea unui baiat...

Care e primul lucru care iti trece prin minte cand o vezi pe Karin?

f**k you stupid girl! Pe bune, nu o pot suporta pe acea roscata, comportamentul ei enervant si fitele ei pfff...just hate 47

Ce crezi despre... Jugo?

Pare de treaba... pacat insa ca isi pierde controlul repede...

Pe cine crezi ca ar alege Sasuke... Sakura sau Karin?

Un lucru e sigur, pe niciuna. Pe Karin...pff, adica cine ar fi idiot sa o aleaga? Iar Sakura, nu prea are sanse, Sasuke a parasit satul si sunt slabe sanse sa se intoarca deci pe niciuna in mod sigur. 106

Crezi ca Naruto va reusi sa- l aduca pe Sasuke inapoi?

Sincer chiar nu stiu. Eu sper ca da dar Sasuk nu a dat niciun semn ca ar vrea nici macar 1% sa se intoarca. Stiu ca vrea sa distruga Konoha. Cel putin ce a mai ramas din ea.

Cum ati vrea sa fie sfarsitul animeului?
[Imagine: EnvYQ.png]

Pai, eu as vrea sa fie un final fericit, ca Naruto sa devina Hokage si sa- l aduca pe Sasuke inapoi desi nu cred ca asta se va intampla 20 probabil Naruto se va apropia de Hinata...

Crezi ca Madara ar putea redeveni bun? [lipsa de inspiratie]

Categoric nu... a avut o caruta de timp sa se schimbe si nu a facut-o asa ca nu o s-o faca nici de acum inainte.

Crezi ca ar putea exista ceva care sa o determine pe Sakura sa il urasca pa Sasuke?

Multe lucruiri, de exemplu faptul ca a parasit satul si se intoarce doar ca sa- l distruga , ca devenit un membru Akatsuki...si altele.

Crezi ca Sasuke s- ar intoarce de buna voie in sat?

Nu... pentru ca este foarte determinat sa il distruga si dorinta de razbunare la mai orbit odata...

Ce crezi ca l-ar putea determina pe Sasuke sa renunte la dorinta de a distruge Konoha?

Utilizatori care citesc acest subiect:
37 Vizitator(i)