27-01-2011, 12:11 AM
Well. Chiar nu stiu ce sa spun. Poate ca daca nu aveau obsesiile alea cu durerea si nu stiu ce poate meritau sa traiasca.
Ce scop are Sakura in viata?
Intrebare...
|
27-01-2011, 12:11 AM
Well. Chiar nu stiu ce sa spun. Poate ca daca nu aveau obsesiile alea cu durerea si nu stiu ce poate meritau sa traiasca.
27-01-2011, 12:29 AM
Nu stiu ! Serios ca nu stiu , sa il enerveze pe Sasuke :]] , glumeam ... Pai , sa zicem ca in Shippuden si`a propus sa fie mai puternica , ceea ce se intampla , si se vede cat lucreaza , alt ceva nu stiu ce ar putea fi :]]
Crezi ca Konan va mai aparea in vreun episod ? :]]
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>" <<"KIRAâ€
We are the “KIRA†My name is “KIRA†Even your “KIRAâ€>> Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president. He's a genius!!.....I'll still have to kill him though... I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%. If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
27-01-2011, 09:31 PM
Asta chiar nu stiu ... mie mi-ar placea , sincer , pentru ca e draguta si puternica si ador jutsul ei :X Depinde ce ne-a mai pregatit Masashi in continuare . Nu avem decat sa asteptam episoadele si sa aflam .
Next : Care personaj l-ati sterge din anime si de ce ? Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
Is something about change !!!
27-01-2011, 10:56 PM
Nici unul ! Fiecare personaj isi are locul si este bine plasat , daca noi am sterge unul cat de mic am strica un intreg episod , sau cine stie , mai multe :] . Deci , in concluzie , Doamne fereste , nu as sterge nici unul :] .
Credeti ca Zabuza-san l-a crezut pe haku doar ca pe o arma , sau ceva mai mult ? Sunt curioasa ce parere aveti ...
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.
(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>" <<"KIRAâ€
We are the “KIRA†My name is “KIRA†Even your “KIRAâ€>> Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president. He's a genius!!.....I'll still have to kill him though... I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%. If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.
28-01-2011, 10:08 PM
Desi la inceput asa se credea si cam asa se comporta si el , nu a fost tocmai adevarat . Haku singur se compara cu o unealta pentru Zabuza ca sa ii fie de folos , aceasta fiid multumirea lui ca a primit un scop in viata si pe cineva alaturi . Zabuza admitea asta din cand in cand pentru ca asta era dorinta lui Haku nu neaparat pentru ca asta gandea . Dar in episodul in care Haku a murit aparandusi cu ultimile puteri universul - pentru ca asta reprezenta Zabuza pentru el - acesta a aratat adevarata lui fata exprimandu-si regretul ca nu i-a aratat mai multa dragste si atentie si i-a dat aceasta impresie cum ca el doar l-ar folosi . Acum se pare ca au fost inviati amandoi pentru nu stiu ce lupta si Haku lupta separat de Zabuza . Nu detaliez pentru ca aceste episoade nu le-am vazut si daca sunt in manga , deasemenea , nu am citit .
Cert este ca Haku nu era arma lui Zabuza ci asta era decat o perdea ca sa zic asa astfel incat ceilalti sa nu ii vada slabiciunea . Parerea mea . Next : Daca ai putea sa schimbi locul dintre personajele anime , pe cine ai aduce in locul lui Sasuke ? [ din orice alt anime ... sunt curioasa ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.
28-01-2011, 10:17 PM
Pe Inuyasha :]] . Pai , nu stiu :]] , pe ala din Tokyo Mew mew , ala blondu` :]] . Chiar nu stiu !
Daca ai putea trai in anime , pe care l-ai alege ?
29-01-2011, 03:47 PM
Pai as alege anime-ul Naruto desigur, e preferatul meu
Crezi ca Tsunade se potriveste cu...Kakashi?
29-01-2011, 04:38 PM
Si bunica face karaoke :]] . 1. Nu de potrivesc de loc 2.Tsunade are 50 de ani si Kakashi vreo 25 3. Kakashi o simpatiza pe aia , nush cum o cheama , oricum a aparut in Shippuden , in Istoria Frunzei -.-'
Crezi ca Sasuke simte ceva pt. Karina(a) ?
29-01-2011, 09:16 PM
Never ever ... baiatu ala e carne umblatoare cu ceva rece ... foarte rece inauntru . Nu ar fi in stare sa simta nici macar simpatie d-apoi dragoste . Plus ca , din cate am vazut , Karin il sufoca pe Sasuke mai rau decat Sakura ... Deci daca nu o iubeste nici pe cea care l-a iubit cel mai mult atunci nu e in stare sa iubeasca pe altcineva
PS : Sper ca despre Karin era vorba caci nu cunosc nici o Karina (a) . Next : Si voi credeti ca scumpul si dulcele Kiba o place pe Hinata ? [ simpla curiozitate ] Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste. Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o) --->Ne vom Revedea...+18 <----
I love :
29-01-2011, 09:40 PM
Iaaw X_x . Kiba este prea draguuut ca s-o simpatizeze pe aia , Doaaamne , NUU! , Hin`san este oribila , nu-mi place de ea nici cat de Orochimaru , ce bunica ... : " Amm , umm , paii .. " Iaaak :]] .
Crezi ca Sakura`san:X il mai iubeste pe Sasuke sau incepe sa il simpatizeze pe Naruto`kun ?
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president. He's a genius!!.....I'll still have to kill him though... I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%. If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser. |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
43 Vizitator(i) |